Cu ce se ocupă Mihai Găinușă de când nu mai apare la TV! De ce nu a vrut să se întoarcă la Cronica Cârcotașilor

Publicat pe

După ce a prezentat ani la rând Cronica Cârcotașilor la Prima TV alături de Șerban Huidu, Mihai Găinușă s-a retras din fața camerelor de filmat, acum șapte ani. Între timp el s-a implicat în multe proiecte și acum are un loc de muncă despre care spune că îi aduce foarte multă satisfacție și mulțumire.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fostul prezentator al celebrei emisiuni de la Prima TV și-a început cariera în televiziune în 1997 și i-a pus capăt în 2014. Acela a fost anul când vedeta a decis să își schimbe viața.

În prezent el a revenit mare lui iubire, radio-ul. Mihai Găinușă lucrează la Național FM și e prezent fiecare dimineață, de la 7.00 la 10.00, alături de Oana Paraschiv.

Cei doi moderează emisiunea intitulată „Matinal efervescent'. Împreună prezintă știrile zilei, le comentează, prezintă meteo și uneori au și invitați.

De ce a plecat Mihai Găinușă de la Cronica Cârcotașilor

În 2014, când și-a anunțat demisia, Mihai Găinușă avea să le mulțumească celor care i-au susținut, timp de 14 ani, fiecare apariție TV.

„Dragi prieteni, părăsesc Cronica Cârcotașilor după aproape 14 ani de realizare și prezentare neîntreruptă. Practic cea mai mare parte a vieții mele din televiziune am dedicat-o acestei emisiuni.

Le mulțumesc tuturor telespectatorilor care s-au uitat, miercuri de miercuri, la această importantă producție TV. Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și m-au chemat să fac performanță aici.

Mulțumesc echipei minunate, o adevărată familie, care a pus umărul la realizarea acestei emisiuni de divertisment.

Am trecut prin multe împreună. Și vă asigur că am rămas în relații excelente cu oamenii de aici.

Am decis ca, împreună cu colegul meu Codruț Kegheș, cu Octavian Păscuț-Mistrețu și cu alți oameni din echipă să acceptăm o nouă provocare, tot la Prima TV. Sper să facem împreună lucruri bune și să nu vă dezamăgim', spunea fostul prezentator TV.

Citește și: Șerban Huidu și Mihai Găinușă, încă rivali după 7 ani!

Citește și: Șerban Huidu, adevărul despre Cronica Cârcotașilor și scandalul cu Mihai Găinușă

Citește și: Motivul real al despărțirii dintre Ella de la Puterea Dragostei și Jador

Citește și: De ce a durat așa mult procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea

Mihai Găinușă nu a vrut să se întoarcă la Cronica Cârcotașilor

În iarna acestui an Şerban Huidu ar fi încercat să reia legătură cu Mihai Găinuşă şi să îl readucă în proiect. Însă, când totul era pregătit pentru promo-ul emisiunii, colegul său s-a răzgândit.

„Anul acesta am făcut 20 de ani de ‘Cronica. În primul an, am fost singur. L-am sunat să vină să povestească pentru emisiunile speciale de 20 de ani. Nici nu mi-a răspuns la telefon. Nu mai vorbim din 2015, după un an de la plecarea din Cronică, când bătusem palma să revină în emisiune.

În ziua în care era pregătit totul pentru filmarea promo-ului, Găinuşa întârzia. Şi erau zeci de oameni care îl aşteptau. Îl sun: Misule, unde eşti? La Disneyland, am uitat să îţi spun că nu mai revin!', a declara Şerban Huidu pentru Impact.

Care a fost primul job al lui Mihai Găinușă

Mihai Găinușă s-a născut la Sibiu, pe 6 noiembrie 1070 și a absolvit Școală Superioară de Jurnalism, asta în ciuda faptului că ar fi vrut să urmeze cursurile Academiei de Studii Europene.

Experiență lui studențească a fost completată de două burse în Franța, la Paris și Strasbourg. El a debutat în câmpul muncii, înainte de a-și începe carieră jurnalistică.

Primul lui job a fost la o centrală telefonică, că electromecanic, om al muncii', așa cum îi place acum să spună. „Am fost repartizat într-o centrală telefonică din Drumul Taberei. Lucrăm în ture, inclusiv sâmbătă și duminică și trebuia să umblu prin releele alea și, teoretic, să le repar', povestea el, acum mulți ani.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter