De ce nu a fost Sofia Vicoveanca niciodată mireasă: "A fost mai bine așa"

Publicat pe

Sofia Vicoveanca nu a fost niciodată mireasă, iar motivul este unul cât se poate de serios pentru artista de muzică populară, dar absurd pentru oamenii care o iubesc. Sofia Vicoveanca spune despre ea că nu a fost niciodată frumoasă și din cauza asta a evitat să fie subiect de bârfă pentru gurile rele ale satului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sofia Vicoveanca și soțul ei, Victor Micu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar artista a suferit enorm în momentul în care acesta a încetat din viață, în anul 2003. Cântăreața de muzică populară nu a vrut să își mai refacă viața și s-a concentrat pe cariera ei muzicală.

De ce nu a fost Sofia Vicoveanca niciodată mireasă: "A fost mai bine așa"De ce nu a fost Sofia Vicoveanca niciodată mireasă: "A fost mai bine așa"

Artista s-a căsătorit la 27 de ani, nu la 16, cum ar fi dorit mama sa, ea alegându-și bărbatul, după ce a fost curtată intens. Totuși, aceasta spune că nu s-a considerat frumoasă și de aceea i-a fost frică să îmbrace rochia de mireasă.

„Eu nu am fost frumoasă și nu m-am bizuit pe ce am văzut în oglindă. Mie mi-a făcut bine că am fost mai dură cu mine. Nu am fost niciodată mireasă. Nu-mi pare rău că n-am fost mireasă, pentru că în lumea satului se întreabă dacă a fost mireasa frumoasă și mie mi-a fost frică de asta. Nu mi-a spus nimeni, ci doar așa mi-am zis eu. A fost mai bine așa', a declarat Sofia Vicoveanca la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și: Misterul traistei de care Sofia Vicoveanca este nedespărțită, pe scenă.De ce o poartă mereu și ce ține în ea

Citește și: Cum l-a cunoscut Irina Păcurariu pe Ticu Lăcătușu și cum i s-a schimbat viața după căsătorie:„Multă tensiune, neliniște, panică’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce a găsit Oana Sârbu în cabina Stelei Popescu, la 4 ani de la moartea actriței. A făcut imaginile publice

De ce nu a vrut Sofia Vicoveanca să se recăsătorească după moartea soțului

Sofia Vicoveanca a mărturisit că a mai fost curtată de bărbați după moartea soțului ei și că avea șanse să se recăsătorească. Totuși, artista nu și-a dorit asta, așa că nu a dat speranțe niciunui bărbat.

Pentru că eu m-am dedicat drumurilor cântecului, nu știu cine ar mai avea puterea și atâta înțelegere, că pretendenți au fost, dar nu le-am dat nicio speranță.

Nu îmi mai găsesc un om atât de înțelegător și alături de mine, nu am spus ca și citat acolo ‘își lăsa umărul ca să-mi pun sufletul să plângă’, știa să mă ajute și să mă sfătuiască’, a spus Sofia Vicoveanca despre fostul său soț.

Sofia Vicoveanca: „Sunt o femeie puternică’

Sofia Vicoveanca a avut o copilărie marcată de lipsuri. Artista a mărturisit că nu a răbdat de foame, însă nu putea să-i spună mamei ei că își dorește anumite lucruri din cauză că era conștientă că nu existau posibilități.  

„Sunt o femeie puternică, altfel nu aș fi răzbit în viață. Mama nu a uitat să-și pună în bagaj rochia de mireasă și basmalele.

Uneori, le mai îmbrac eu, trebuie să am grijă la mărgeluțe, că se deșiră. Fiind copilă, am imaginea mamei și-acum în minte, așezată în genunchi, se ruga în felul ei, n-o auzeam exact, dar când se ridica, ochii erau scăldați în lacrimi.

Nu știu dacă am plâns, dar nu am dat pe dinafară zâzând. Niciodată nu am putut să-i spun mamei că vreau, îmi doresc. Nu am răbdat de foame, dar nu puteam să spun că vreau ceva. Nu-mi permiteam nici să visez„, a mai mărturisit Sofia Vicoveanca în urmă cu ceva timp.

.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter