Trucul de frumusețe din bătrâni, folosit de Mădălina Ghenea. E accesibil și eficient!

Publicat pe

Trucul de frumusețe din bătrâni, folosit de Mădălina Ghenea. Atunci când vine vorba despre întreținere și îngrijire, starurile din întreaga lumea se împart în două mari categorii. Ea nu este adepta metodelor de frumusețare moderne pentru că le preferă trucurile care se folosesc din bătrâni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Trucul de frumusețe din bătrâni, folosit de Mădălina Ghenea. Actrița care o interpretează pe Sofia Loren în House of Gucci, cel mai așteptat film despre industria modei, a ajuns să apeleze la proceduri cu care se trata, la nevoie, cu siguranță, și bunica ei.

Trucul de frumusețe din bătrâni, folosit de Mădălina Ghenea. E accesibil și eficient!Trucul de frumusețe din bătrâni, folosit de Mădălina Ghenea. E accesibil și eficient!

Trucul de frumusețe din bătrâni pe care Mădălina Ghenea îi folosește. Este bun pentru sănătate

Trucul de frumusețe din bătrâni, folosit de Mădălina Ghenea. Ea a dezvăluit că își pune ventuze și chiar ne-a arătat cum se prezintă spatele ei în urma procedurii cu efecte deosebite în tratarea diferitelor boli

Trucul de frumusețe din bătrâni, folosit de Mădălina Ghenea. Mai mult decât atât, Mădălina Ghenea a apelat și la acupunctură, după cum se poate vedea în imaginile de mai sus. De asemenea, actrița a apelat și la acupunctură.

Citește și: Mădălina Ghenea s-a înscris la facultate, la 34 de ani

Citește și: Mădălina Ghenea a împlinit 34 de ani

Citește și: Motivul real al despărțirii dintre Ella de la Puterea Dragostei și Jador:„O relație toxică’

Citește și: Smiley, reacție neașteptată la adresa celor care îl critică în mediul online:„Până când?’

Beneficiile ventuzelor și acupuncturii

Masajul cu ventuze, o formă a acupuncturii, este benefic şi pentru circulatie şi pentru eliminarea toxinelor. Poate fi folosit în tratarea celulitei.

În trecut, ventuzele (borcănele cu gâtul rotund) se fixau pe piele dacă le ţineai o secundă deasupra unei flăcări. Acum au apărut sisteme moderne de vacuum, care sunt folosite foarte des atât la masaj, cât şi în saloanele de cosmetică. Aspirarea cu ventuze este un remediu necostisitor și nedureros.

Singurul dezavantaj e că rămân urme pe piele, chiar și câteva zile. Pentru un efect maxim, masajul cu ventuze trebuie urmat de 2-3 ori pe săptămână, scrie reteteșivedete.

Mădălina Ghenea joacă în House of Gucci

De multe ori, Mădălina Ghenea a fost comparată cu Sophia Loren, așa că o să o interpreteze pe cunoscuta actriță în pelicula ‘House of Gucci. Filmul se bazează pe povestea prezentată în cartea „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed’, publicată de Sara Gay Forben în 2001.

Mădălina Ghenea a spus că i-a fost foarte greu să nu dezvăluie nimic timp de cinci luni de zile despre rolul ei din film.

În cele din urmă pot spune asta, am ținut acest secret profesional vreme de cinci luni.

De fiecare dată când am auzit sau am citit că sunt conectată cu acest proiect și cu Sophia Loren, mă simțeam de parcă aș fi comis o crimă.

Ca să fie clar, este pentru prima dată când vorbesc despre proiect, am fost șocată să văd că scena mea deschide trailerul și să văd că împart ecranul, chiar și pentru câteva secunde, cu acești monștri sacri.

Viața este atât de ciudată! Merit asta!? Tot ce pot spune este că sunt atât de mândră ❤️? Mulțumesc pentru această oportunitate care mi-a schimbat viața, zeule Ridley Scott, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram, care face parte din distribuția „House of Gucci.

Bineînțeles, pelicula este o oportunitate pentru Mădălina Ghenea pentru a deveni mult mai cunoscută pentru lumea de la Hollywood.

La producție s-au alăturat nume mari din industrie, precum Al Pacino, Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Jack Huston și Reeve Carney.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă