Mădălina Ghenea s-a înscris la facultate, la 34 de ani. La ce universitate va studia

Publicat pe

La 34 de ani, Mădălina Ghenea s-a întors pe băncile școlii. Frumoasa româncă iubește atât de mult Italia, încât este pregătită să învețe și mai multe despre țara în care locuiește de mulți ani. Astfel, Mădălina s-a înscris la universitate și va învăța despre limba și cultura italiană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Dragostea Mădălinei Ghenea pentru Italia este cunoscută. Ea locuieşte în Peninsulă de ani buni şi se bucură de o carieră de succes ca model. În aceste zile, românca și-a văzut îndeplinită o mare dorință, aceea de a se întoarce la școală pentru a studia despre țara ei adoptivă.

Mădălina Ghenea s-a înscris la facultate, la 34 de ani. La ce universitate va studiaMădălina Ghenea s-a înscris la facultate, la 34 de ani. La ce universitate va studia

Mădălina Ghenea a scris zilele trecute pe Instagram că urmează să aibă interviul de admitere la Universitatea Stranieri din Perugia şi că este foarte emoţionată. Apoi a venit şi anunțul oficial al universităţii, care a confirmat că Mădălina Ghenea se numără printre cei înscrişi anul acesta. 

Universitatea Stranieri la care românca studiază oferă cursuri de limbă şi cultură italiană.

Mădălina Ghenea provine din Slatina și și-a început cariera la vârsta de 15 ani, în momentul în care a lucrat pentru creatorul italian Gattinoni. Aceasta a defilat pe podiumuri de modă pentru unele dintre cele mai cunoscute case de modă, iar apoi și-a făcut debutul ca actriță.

Citește și: Detalii neștiute despre Alexandra Ungureanu de la Asia Express:„Încă duc lupte, încă am îndoieli’

Citește și: Cine este Maria Speranța de la Asia Express.Nu-i calcă pe urme mamei ei, Adriana Trandafir

Citește și: Cum arăta Vlăduța Lupău când a debutat în muzică.Și-a făcut multe operații estetice

Mădălina Ghenea joacă în House of Gucci

De multe ori, Mădălina Ghenea a fost comparată cu Sophia Loren, așa că o să o interpreteze pe cunoscuta actriță în pelicula ‘House of Gucci. Filmul se bazează pe povestea prezentată în cartea „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed', publicată de Sara Gay Forben în 2001.

Mădălina Ghenea a spus că i-a fost foarte greu să nu dezvăluie nimic timp de cinci luni de zile despre rolul ei din film.

În cele din urmă pot spune asta, am ținut acest secret profesional vreme de cinci luni. De fiecare dată când am auzit sau am citit că sunt conectată cu acest proiect și cu Sophia Loren, mă simțeam de parcă aș fi comis o crimă.

Ca să fie clar, este pentru prima dată când vorbesc despre proiect, am fost șocată să văd că scena mea deschide trailerul și să văd că împart ecranul, chiar și pentru câteva secunde, cu acești monștri sacri. Viața este atât de ciudată! Merit asta!? Tot ce pot spune este că sunt atât de mândră ❤️? Mulțumesc pentru această oportunitate care mi-a schimbat viața, zeule Ridley Scott’, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram, care face parte din distribuția „House of Gucci’.

Bineînțeles, pelicula este o oportunitate pentru Mădălina Ghenea pentru a deveni mult mai cunoscută pentru lumea de la Hollywood. La producție s-au alăturat nume mari din industrie, precum Al Pacino, Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Jack Huston și Reeve Carney.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter