Imagini revoltătoare! Petrecere cu palincă într-un centru de carantină de la Sighet, transmisă live pe Facebook: ”Putem să ieşim afară când vrem noi, de aici. Uitaţi, e geamul deschis!”

Publicat pe

Mai mulți români veniți din străinătate au dat mare petrecere într-un hotel din Sighetu Marmației, care servea ca centru de carantină.

Oamenii au profitat de faptul că restaurantul hotelului e închis și s-au gândit că un mic chef nu ar strica nimănui, scrie actualmm.ro.

„Dă mai tare un pic! Dă la maximum! Eu răspund. Zice lumea că este rău în România. Uitaţi, aici, colegii mei. Colegi de suferinţă. De-aia am venit din străinătate, că este prea bine în România!.

Toţi suntem pe sistem. Nu există niciun virus aici. Haideţi la carantină, că este bine aici. Nu mai staţi în Franţa, măi! Păcat de oamenii care au rămas acolo şi nu pot să vină la familiile lor

Ce este, măi, carantina asta, măi fraţilor?! Putem să ieşim afară când vrem noi de aici. Uitaţi, e geamul deschis! Uitaţi, e poarta deschisă!', au spus un petrecăreții.

Toată manifestația a fost transmisă live pe Facebook. Autorităţile au deschis un dosar penal în acest sens.Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter