Fiul Ralucăi Bădulescu s-a mutat de acasă la 17 ani, după ce a stat în carantină cu familia. Care a fost motivul: „Eu nu gătesc nimic”

Publicat pe

Fiul Ralucăi Bădulescu a decis să se mute din casa în care stătea împreună cu mama lui. 

Fiul Ralucăi Bădulescu s-a mutat de acasă la 17 ani, după ce a stat în carantină cu familia. Care a fost motivul: „Eu nu gătesc nimic'Fiul Ralucăi Bădulescu s-a mutat de acasă la 17 ani, după ce a stat în carantină cu familia. Care a fost motivul: „Eu nu gătesc nimic'

Jurata de la Bravo, ai stil! Celebrities a povestit cum s-a întâmplat totul. 

Deși se află în carantină, fiul vedetei a decis să plece de acasă. Raluca însă crede că este cea mai bună decizie pentru el și spune că are încredere în fiul ei, pentru că este conștiincios. 

Citește și: Cum arată Raluca Bădulescu în costum de baie, după ce a slăbit 70 de kilograme. Nu face niciodată plajă în România

„Băiatul s-a orientat, a plecat la mai bine pentru că este la ai mei acasă. A intrat în carantină de foarte mult timp, cred că de dinainte să se instituie măsurile de urgență. S-a gândit în felul următor: e spațiu mare, poate să-și facă lecțiile online, are de toate, plus mâncare bună. Eu nu gătesc nimic!', a mărturisit jurata show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities!'.

Jurata de la Bravo, ai stil! Celebrities a recunoscut că nu gătește deloc, și a început să enumere ce are prin frigider. 

Citește și: Asta da apariție! Raluca Bădulescu, fără pic de machiaj și gene false, la Bravo, ai stil! Celebrities'. Am făcut atac de panică!'

„Am mezeluri, conserve, chestii d-astea care pot ține mai multă vreme. Am și ciocolățele!', spune vedeta.

„A plecat la mai bine, vă jur!', spune Raluca Bădulescu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter