Povestea emoționantă a unui câine din Wuhan, care și-a așteptat stâpânul infectat cu coronavirus trei luni, pe holul spitalului. Îți vor da lacrimile!

Publicat pe

Dacă ai plâns la filmul Hachikō, cu siguranță te va emoționa și povestea lui Xiao Bao (n.r. Micuţa Comoară), un câine care şi-a aşteptat stăpânul infectat cu coronavirus, în holul unui spital din Wuhan, timp de peste trei luni.

Povestea emoționantă a unui câine din Wuhan, care și-a așteptat stâpânul infectat cu coronavirus trei luni, pe holul spitalului. Îți vor da lacrimile!Povestea emoționantă a unui câine din Wuhan, care și-a așteptat stâpânul infectat cu coronavirus trei luni, pe holul spitalului. Îți vor da lacrimile!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Câinele în vârstă de şapte ani – cu numele Xiao Bao (micuţa comoară) – a ajuns la Spitalul Wuhan Taikang din provincia Hubei din China Centrală, împreună cu proprietarul său în vârstă chiar în plin vârf de pandemie în februarie.

Din păcate, pensionarul a cedat la virus după doar cinci zile, dar Xiao Bao a refuzat să plece conform personalului spitalului și a rămas peste trei luni acolo, dornic să-și revadă stăpânul.

Pe 13 aprilie, după ce Wuhan şi-a ridicat restricţiile de blocare şi supermarketul spitalului s-a redeschis, el a fost îngrijit de unul dintre vânzători.

„Am observat pentru prima dată câinele mic când m-am întors la muncă la mijlocul lunii aprilie. L-am numit „Xiao Bao'. Mi-au spus că proprietarul lui Xiao Bao, un pensionar, a fost internat cu coronavirus. Apoi a murit, dar Xiao Bao nu ştia şi a rămas în spital', a spus respectivul, conform Mediafax.

Ulterior, asistentele spitalului au contactat Asociaţia pentru Protecţia Animalelor Mici din Wuhan și micuțul Xiao Bao a fost preluat de veterinari în încercarea de a-i găsi un nou stăpân.

„Adăpostul examinează acum iubitorii de animale care s-au oferit să-l îngrijească pe Xiao Bao”, a spus ieri directorul asociaţiei, Du Fan.

.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter