Ce meserii a avut Cristi Borcea în cele 5 penitenciare în care a fost închis. S-a aflat și motivul pentru care judecătorii l-au eliberat condiționat!

Publicat pe

Tribunalul Ilfov arată în motivare că l-au eliberat pe Cristian Borcea, în noiembrie 2019, deoarece nu a avut, în timpul celor nouă luni de detenţie, abateri disciplinare. Astfel, Borcea a participat la peste 150 de activităţi educative și a muncit în toate cele 5 penitenciare prin care a trecut, deşi este bolnav.

Ce meserii a avut Cristi Borcea în cele 5 penitenciare în care a fost închis. S-a aflat și motivul pentru care judecătorii l-au eliberat condiționat!Ce meserii a avut Cristi Borcea în cele 5 penitenciare în care a fost închis. S-a aflat și motivul pentru care judecătorii l-au eliberat condiționat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Judecătorii Tribunalului Ilfov spun, în motivare, că l-au eliberat condiţionat pe Cristi Borcea pentru că a avut un comportament adecvat în detenţie, a participat la cursuri religioase şi artistice, scrie Mediafax.ro.

În ciuda problemelor de sănătate, Borcea a muncit la toate penitenciarele prin care a trecut: Slobozia, Poarta Albă, Valu lui Traian, Jilava. El a lucrat la centrala termică, la spălătorie, la punctul de preluare deţinuţi.

„Petentul (Borcea, n.r.) a arătat că nu figurează cu nicio sancţiune disciplinară, participând în total la peste 150 de activităţi socio-educative constând în concursuri tematice, cursuri, recenzii de cărţi', arată motivarea instanţei.

Judecătorii au apreciat că fostul patron al FC Dinamo a participat la cursuri tematice şi a absolvit nu mai puţin de 58 de cursuri artistice, culturale, religioase, sportive. De asemenea, a luat parte la 24 de dezbateri din penitenciar organizate pe diverse teme.

Borcea a fost condamnat anul trecut la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor (alături de Radu Mazăre), iar instanţa a contopit pedeapsa cu cea din dosarul privind transferul jucătorilor.

Rezultatul a fost 7 ani şi 6 luni de închisoare.

Citește și:

Valentina și Cristi Borcea donează 100.000 de euro, în timpul epidemiei de coronavirus. „Am ales să venim în ajutorul celor din sistemul medical'

Secretul lui Cristi Borcea. Cum și-a modificat înfățișarea: a făcut injecții cu hormoni și a luat pastile cu pumnul

Cristi Borcea, un romantic incurabil! Milionarul a dus-o pe Valentina Pelinel în „oraşul iubirii', de ziua ei

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter