La 83 de ani, Mitică Popescu s-a întors în televiziune! Emisiunea „D’ale lu Mitică” se filmează, însă, în condiții speciale din cauza pandemiei COVID-19

Publicat pe

Pe Mitică Popescu nici coronavirusul nu-l sperie! La 83 de ani, maestrul s-a întors în Televiziunea Română și a reluat filmările emisiunii „Dale lu Mitică', însă în condiții speciale din cauza restricțiilor impuse de pandemia COVID-19.

La 83 de ani, Mitică Popescu s-a întors în televiziune! Emisiunea „Dale lu Mitică' se filmează, însă, în condiții speciale din cauza pandemiei COVID-19La 83 de ani, Mitică Popescu s-a întors în televiziune! Emisiunea „Dale lu Mitică' se filmează, însă, în condiții speciale din cauza pandemiei COVID-19

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mitică Popescu reia seria de reportaje realizate pe uliţele ţării, alături de de amuzantul său coleg, reporterul Marian Marin. Acesta din urmă, a ieșit și el din izolare și, la 66 de ani, se întoarce în satele românești pentru a expune cazuri neaoșe pe alocuri ciudate, pe alocuri amuzante, care fac deliciul telespectatorilor.

Potrivit Click.ro, au fost înregistrate deja câteva ediţii ale emisiunii, iar săptămâna viitoare vor mai filma încă una. Îndrăgitul actor este şi acum un munte de energie şi este foarte încântat de reluarea filmărilor. 

„Mitică Popescu s-a bucurat că a revenit la muncă, chiar şi în aceste condiţii, pentru că a stat acasă şi a vorbit cu prietenii la telefon. La revenirea pe platourile de filmare a trebuit să respectăm reguli stricte, să folosească masca şi să îşi dea regulat cu dezinfectant pe mâini. La fel, şi colegul său, Marian Marin. Când a ieşit pe teren a stat la distanţă de oameni şi a purtat mască la interviuri', au spus surse din Televiziunea Română pentru Click.

Actorul este pensionar, iar colaborarea de la TVR 2 îi rotunjeşte veniturile și, în plus, îl menține în atenția publiculuim, mai ales că în partea a doua din pelicula „Moromeţii', regizată de Stere Gulea, Mitică Popescu nu a mai filmat.

Actorul este încântat de acest loc de muncă: „Cu Televiziunea Română am colaborat extraordinar. În 1995 am avut chiar un show care s-a bucurat de succes. Au mai urmat încă patru spectacole, în 1996, scrise de Ovidiu Dumitru – unde aveam invitaţi. Două ediţii le-am făcut cu Iurie Darie, ultimul fiind pentru Revelionul ’96-’97. Din 12 decembrie 1999 prezint „Dale lu Mitică, la TVR 2, alături de aceeaşi echipă. Cristi Vlad îmi scrie textele, iar Marian Marin este reporterul emisiunii. Pe adresa noastră vin foarte multe scrisori, ceea ce mă bucură că oamenii încă înţeleg hazul de necaz', a povestit Mitică Popescu.

Citește și:

Lovitură pentru Mitică Popescu: a fost concediat în ziua în care trebuia să semneze contractul pentru „Moromeții 2”. Reacția actorului de 83 de ani

Ce pensie primește actorul Mitică Popescu, după mai bine de 50 de ani de carieră. Suma îți lasă un gust amar

Trecutul traumatizant al lui Mitică Popescu. Actorul a trăit iadul pe pământ în tinerețe, când a ajuns în lagărele comuniste

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter