Povestea emoționantă a gemenilor care au murit la un secol distanță, în timpul celor două pandemii - gripa spaniolă și COVID-19: "La final a fost conştient. Ştia ce se întâmplă"

Publicat pe

Samuel și Philip Kahn au venit pe lume în 1919, în toiul cumplitei pandemii de gripă spaniolă, relatează CBS New York. Samuel nu a supraviețuit și a murit la doar câteva săptămâni de viață, răpus de gripa care a ucis apoximativ 100 de milioane de oameni de pe întreg globul.

Povestea emoționantă a gemenilor care au murit la un secol distanță, în timpul celor două pandemii - gripa spaniolă și COVID-19: "La final a fost conştient. Ştia ce se întâmplă"Povestea emoționantă a gemenilor care au murit la un secol distanță, în timpul celor două pandemii - gripa spaniolă și COVID-19: "La final a fost conştient. Ştia ce se întâmplă"

Philip s-a stins la 100 de ani distanță de fratele său geamăn, în timpul actualei pandemii de COVID-19.

„Bunicul mi-a povestit mereu despre fratele lui geamăn, Samuel' a povestit Warren Zysman, nepotul lui Kahn.

„Atât Filip, cât şi fratele său şi-au găsit sfârşitul în toiul unei pandemii. Samuel a fost doborât de gripa spaniolă, iar bunicul a căzut, regretabil, victimă a coronavirusului', a spus dr. Corey Karlin-Zysman, nepoata lui Kahn.

Philip Kahn era cel mai în vârstă veteran din Nassau. A făcut parte din Forţele Aeriene şi a fost decorat în Al Doilea Război Mondial, unde a participat la misiuni pe Iwo Jima. Mai târziu, ca maistru electric, a ajutat la construirea Turnurilor Gemene, citează Digi24.ro.

Faptul că a avut un frate geamăn pe care nu a ajuns să îl cunoască niciodată l-a afectat mult', a spus Karlin-Zysman. „La final a fost conştient. Ştia ce se întâmplă şi, cu siguranţă, a sesizat ironia situaţiei.'

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă