Bursucu este un familist convins, chiar dacă nu s-a însurat: "Nu stăm în niște acte. Copiii ne fac viața perfectă!" De ce locuiește separat de logodnica lui

Publicat pe

Bursucu, pe care îl vedem de luni până vineri în platou la „Teo Show”, este un familist convins. Își prețuiește familia mai mult decât orice și este de părere că nu este nevoie de un act care să valideze fericirea, împlinirea și satisfacția pe care i-o oefră timpul petrecut cu persoanele dragi.

Bursucu este un familist convins, chiar dacă nu s-a însurat: "Nu stăm în niște acte. Copiii ne fac viața perfectă!" De ce locuiește separat de logodnica luiBursucu este un familist convins, chiar dacă nu s-a însurat: "Nu stăm în niște acte. Copiii ne fac viața perfectă!" De ce locuiește separat de logodnica lui

Spune-ne, unde este casa ta acum? La București sau la Constanța? Știm că a existat o perioadă în care făceai naveta în weekenduri pentru a-ți vedea partenera. Ce se mai întâmplă acum?

De luni până vineri, casa mea se află aici, la București, pentru că aici am serviciul. Trebuie să fiu la filmări. În weekend și până luni dimineața, casa mea se mută la Constanța.

Cât de dificil este să menții o relație la distanță?

Nu este dificil deloc! Pasiunea este și mai mare astfel.

Citește și: Bursucu face naveta între București și Constanța și respectă cu sfințenie normele de carantină în perioada coronavirusului:”Petrecem timpul în familie, ieșim doar dacă e strict necesar…”

Ați avut probleme din această cauză? Certuri, tensiuni? Momente im- portante, în care ai lipsit?

Niciodată nu am avut probleme, pen- tru că am noroc de o persoană care m-a înțeles și o face în continuare. Nu avem de ce să schimbăm această situație. Ne cunoaștem reciproc foarte bine și nu încercăm să ne schimbăm unul pe celălalt, pentru că ne iubim exact așa cum suntem.

Povestește-ne puțin despre cum te-ai îndrăgostit și cum a început povestea voastră. Ce te-a atras cel mai tare la partenera  ta?

S-a întâmplat acum 7 ani și jumătate. Țin minte că mă aflăm la mare, ne-am văzut și ne-am plăcut reciproc. Am abordat situația ca un gentleman ce sunt. A fost chimie puternică între noi.

Citește și: Cum a slăbit Bursucu 16 kilograme, după ce ajunsese la 135:'Nu mânca precum un bou, la 10 noaptea ceafă de porc'


Între timp, ai devenit și tătic, ceea ce ți-ai și dorit foarte mult. Cum este viața cu două fetițe? Există momente în care te simți copleșit?

Senzațional, este cea mai frumoasă perioadă a vieții mele! Orice problemă aș avea, aceasta dispare dacă una dintre fetițe îmi zâmbește. Singurele situații când mă panichez și nu îmi este bine deloc sunt cele în care fetițele sunt bol- năvioare.  Niciodată însă nu m-a copleșit ipostaza de tătic. Copiii ne fac viață perfectă!

Citește și: Relaţia dintre Bursucu şi fiica adoptivă.”Eu şi Alessia suntem tată şi fiică”

Cum se desfășoară o zi în care și tu, și Andreea sunteți acasă? Cum se împart sarcinile? Care sunt momentele în care vă contraziceți?

Suntem foarte matinali, la 7 și jumătate ne trezește fiica cea mică. Ne jucăm împreună, apoi eu încep să o pregătesc pe cea mică să ieșim, Andreea se ocupă de micul dejun. Obișnuiam să ieșim în oraș, dacă ne permitea vremea. Acum ținem cont de recomandarea de a păstra distanța socială și nu ieșim decât dacă este necesar. Timpul îl petrecem în familie. Că suntem în curte sau ne jucăm în casă, timpul trece împreună, în familie.

mai doriți copii în acest moment?

Să mai crească și Anais un pic.

Cu toții ar trebui să ne lăsăm influențați de cei mici. Știu să se bucure atât de mult de viață, încât ne molipsesc și pe noi cu entuziasmul lor. Enumeră câteva lecții pe care le-ai învățat de la fiicele tale.

În primul rând, trebuie să ne bucurăm de lucrurile mărunte pe care le avem. Am uitat să ne bucurăm. Uite, spre exemplu, de când a venit pe lume fiica cea mică,  am  învățat  că  ziua  poate fi mai lungă; în loc să mă trezesc la 10-11, sunt în picioare la 7 dimineața. Ceea ce înveți de la copil, mai ales când este mic, este faptul că el îți zâmbește sincer, cu o bucurie extraordinară.

Citește și: Bursucu, despre viaţa dincolo de ecran.Cum se descurcă în rolul de tată

Am vorbit despre copii și despre începuturile relației cu Andreea… Cum este relația voastră acum, după aproape 8 ani?

Cu bune și cu rele, ca orice relație, pen- tru că, în toată această perioadă, sunt momente mai bune și mai puțin plăcute, dar peste care trebuie să treci. Noi nu ne certăm, pentru că mie nu îmi place să fac asta. La noi, neînțelegerile dispar foarte repede. Avem încredere unul în celălalt, și acesta este un lucru extrem de important într-o relație.

Dar nunta? Pe când nunta?

Nu „stăm în niște acte… Dacă copiii sunt sănătoși, noi suntem foarte bine!

Puteți citi interviul integral în numărul de aprilie al revistei VIVA!

Sursa foto: PR, Instagram

Citește și: Povestea impresionantă a iubitei lui Bursucu.Andreea a trăit o adevărată dramă

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter