Relaţia dintre Bursucu şi fiica adoptivă. "Eu şi Alessia suntem tată şi fiică"

Publicat pe

Relaţia dintre Bursucu şi fiica adoptivă. În momentul în care prezentatorul a cunoscut-o pe iubita sa, aceasta era mama unei fetiţe de şase ani. Acum, tăticul şi micuţa sunt foarte apropiaţi, îşi spun tată-fiică. Iată cum decurg lucrurile în familia lor frumoasă. 

În urmă cu aproximativ şase ani de zile, Bursucu şi Andreea s-au îndrăgostit. Vara s-au cunoscut şi de atunci nu s-au mai despărţit. Pe vremea aceea, tânăra avea deja un copil, o fetiţă dintr-o relaţie anterioară.

Pentru Bursucu, copilul nu a fost o problemă. Pe Alessia a cunoscut-o înainte, şi nu pe Andreea. Acum trăiesc toţi fericiţi, ca o familie.

„Eu îmi asum tot ce fac. Chimia a existat de la început. Eu sunt foarte ataşat de copii. Orice până la copii. Dacă văd că un copil ia bătaie pe stradă.. mi se ia vederea. (…) 

Eu am cunoscut-o pe Alessia, înaintea mamei ei. Chimia între mine şi Alessia a fost una extraordinară. Eu am luat-o pe ea, am integrat-o în grupul pe care îl antrenam eu, la mare. Avea undeva la şase ani. (…) Când eu si Andreea am zis că începem o relatie, mi-a zis că are un copil.

Am întrebat-o despre relatia anterioară, cum a procedat cu copilul, dacă tatăl vrea să o vadă pe fetiță. Practic, tatăl nu mai e fizic, a decedat. Situatia nu stiu dacă e mai ușoară sau mai grea. Am zis ok, o luam în relație de la început.

Ușor, ușor ne-am apropiat și am zis caă suntem o familie. Eu cu Alessia vorbim tata, mama, fiica. Pentru mine, Alessia a însemnat foarte mult, mai ales în relația cu copilul pe care îl am acum, cu Anais.”, a declarat Bursucu la Interviurile VIVA!.

 

Bursucu, despre viaţa dincolo de ecran

Îl vezi zilnic la TV, dar nu știi nimic despre el. Noi ți-l prezentăm pe Bursucu în trei ipostaze diferite: tată excesiv de atent, bărbat iubitor și camarad adevărat. Cum este viața lui, dincolo de ecran? Mărturisirile sale sunt extrem de interesante…

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter