Fata cea mare a lui Cabral a ales numele surioarei sale: ”Ne-a propus Inoke” / EXCLUSIV

Publicat pe

Nu a mai rămas mult timp, iar Andreea Ibacka va aduce pe lume primul ei copil. Cabral este un tată mândru pentru ca va avea două fete. În doar câteva zile, vedeta va aduce pe lume primul ei copil. Numele bebelușului a fost o alegere foarte grea pentru cei doi, iar Inoke a ales numele surioarei.

Inoke, fata lui Cabral din prima căsătorie, este foarte încântată că va avea o surioară. Adolescenta i-a propus tatălui ei un nume pentru fetița care va veni pe lume în scurt timp. Cabral și Andreea Ibacka au luat în calcul și numele propus de Inoke și s-ar putea ca acesta să fie cel final. Chiar dacă este al doilea copil pentru prezentatorul TV, acesta este foarte emoționat.

'Andreea se simte bine, îi spunem Șerifa, pentru că are o deplasare din asta așa… Când apare nu știi dacă vrea să te ia în brațe sau să te împuște. Este bine. Ne-am tot gândit atâtea luni la un nume, dar abia acum am ajuns la o cvasi finalitate, ne-a propus Inoke, prima mea fiică, varianta asta de nume și cred că suntem aproape să o adoptăm. Nu pot să spun care este numele. Nu este secret, dar încă nu ne-am hotărât și iar scot ceva pe gură, iar o ia toată lumea razna… așa că rămânem la nume de cod Petunia. Petunia… și vom vedea după aceea', ne-a declarat Cabral.

Deși nu s-au hotărât încă asupra numelui fetiței lor, se pare că atât aceștia, cât și prietenii lor apropiați, au o modalitate de o alinta pe fetiță. „Avem în schimb o poreclă tare simpatică, pe care toți prietenii noștri o folosesc deja. Probabil va dăinui în timp… Petunia', a mai dezvăluit Andreea Ibacka, în urmă cu ceva timp.

Câte kilograme s-a îngrășat Andreea Ibacka pe parcursul sarcinii

Andreea Ibacka are 1.60, iar înainte de a rămâne însărcinată avea 50 de kilograme. Viitoarea mămică este însărcinată în șapte luni, iar până acum a luat 7 kilograme în greutate. ‘Proba cântarului’, a scris soția lui Cabral la descrierea imaginii cu cântarul.

Vedeta a dezvăluit și care este greutatea actuală a fetiței sale. Andreea Ibacka a fost întrebată de o prietenă virtuală care este greutatea bebelușului, iar acesta a spus ‘cam 1400 grame’. Emoțiile sunt foarte mari pentru viitoarea mămică, aceasta trăiește sentimente unice și intense.

Inoke și Cabral

Inoke și Cabral

Citește și: Andreea Ibacka a anunțat oficial: ultima vacanță în doi pentru ea și Cabral

Citește și: Cabral și Andreea Ibacka au aflat sexul bebelușului: 'O să avem…'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter