Andreea Ibacka a anunțat oficial: ultima vacanță în doi pentru ea și Cabral

Publicat pe

Andreea Ibacka e pe ultima sută de metri cu sarcina, dar nu stă locului o clipă. Însărcinată în luna a șaptea, vedeta nu a putut renunța la una din marile plăceri, vacanțele, așa că a plecat împreună cu Cabral în Malta, bifând astfel ultima vacanță de cuplu înainte de marea schimbare.

Încă de când au început relația, din anul 2007, Andreea Ibacka și Cabral au dezvoltat o pasiune pentru călătorii, cei doi bifând numeroase destinații de-a lungul ultimilor zece ani. Nici măcar sarcina nu i-a împiedicat pe cei doi să plece în vacanță. Andreea Ibacka e pe ultima sută de metri, urmând ca peste circa o lună să aducă pe lume o fetiță, însă, fiind în continuare tonică și neavând probleme, continua să călătorească. Nu știm dacă Andreea și Cabral au plecat în vacanță cu avionul, dar conform specialiștilor, poți merge cu avionul până în săptămâna 36, dacă sarcina este una fără probleme, așa cum este cazul frumoasei blonde.

Andreea Ibacka e pe ultima sută de metri cu sarcina

Andreea și Cabral în Malta, ultima vacanță în doi

Andreea Ibacka e pe ultima sută de metri cu sarcina, dar nu renunță la călătorii

Destinația aleasă de Andreea și Cabral este Malta, de unde cei doi bloggeri au postat o serie de fotografii spectaculoase. Una din postările Andreei, o fotografie de cuplu, însoțită de mesajul 'ultima vacanță în doi', le-a ridicat urmăritorilor său unele semne de întrebare. Este vorba, desigur, despre faptul că în următoarea vacanță va fi prezent și cel de-al treilea membru al familiei, fetița ce urmează să vină pe lume cât de curând. Până atunci, popularul cuplu se bucură de soare, mare și bronz, profitând de binemeritatele clipe de liniște și relaxare, după o perioadă frumoasă, dar încărcată. Nu doar că cei doi s-au pregătit în ultimele luni pentru sosirea copilului, dar s-au și mutat în casă nouă, având parte de toată bataia de cap aferentă, cu renovări, curățenie și zeci de cutii.

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Citește și:

Mihaela Rădulescu s-a dat de gol!? A vorbit despre căsnicia cu Felix Baumgartner

Care sunt cel mai bine îmbrăcate vedete în 2018. Meghan Markle e în top!

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter