Bursucu face naveta între București și Constanța și respectă cu sfințenie normele de carantină în perioada coronavirusului: "Petrecem timpul în familie, ieșim doar dacă e strict necesar..."

Publicat pe

Bursucu, colegul lui Teo Trandafir, are grijă să respecte măsurile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii coronavirusului și face un apel către cetățeni să țină cont de recomandările specialiștilor cu privire la igiena strictă și distanța socială.

Bursucu face naveta între București și Constanța și respectă cu sfințenie normele de carantină în perioada coronavirusului: "Petrecem timpul în familie, ieșim doar dacă e strict necesar..."Bursucu face naveta între București și Constanța și respectă cu sfințenie normele de carantină în perioada coronavirusului: "Petrecem timpul în familie, ieșim doar dacă e strict necesar..."

Este simpatic, are un simț al umorului extrem de bine dezvoltat, este plin de energie și reușeste să aducă un zâmbet pe buzele tuturor la fiecare apariție. A învățat să se bucure de lucrurile mărunte, se simte extrordinar în ipostaza de tătic, ia lucrurile ca atare în viață și nu se plânge din nimicuri. Este autentic și ne molipsește pe toți cu optimismul său.

Citește și: Cum a slăbit Bursucu 16 kilograme, după ce ajunsese la 135: 'Nu mânca precum un bou, la 10 noaptea ceafă de porc'

Adrian Cristea, cunoscut drept Bursucu, este însă și o persoană responsabilă, care face tot ce îi stă în putință în această perioadă pentru a se proteja atât pe el, cât și familia și pe cei din jur. Face naveta între București și Contanța, unde este stabilită familia sa, însă are grijă să respecte normele de carantină din vremea coronavirusului.

Bursucu: „Ținem cont de recomandarea de a păstra distanță socială”

Bursucu ne-a povestit că își petrece timpul în familie în aceste zile. A renunțat la anumite ritualuri, de exemplu cel de a ieși în oraș când vremea este bună, pentru a respecta măsurile adoptate cu privire la COVID-19. Petrece cât mai multă vreme în casă, alături de parteneră și de copii, se mai joacă în curte și timpul le trece destul de repede atunci când sunt împreună.

„Suntem foarte matinali, la 7 și jumătate ne trezește fiica cea mică. Ne jucăm împreună, apoi eu încep să o pregătesc pe cea mică să ieșim, Andreea pregătește micul dejun. Obișnuiam să ieșim în oraș, dacă ne permitea vremea. Acum ținem cont de recomandarea de a păstra distanță socială și nu ieșim decât dacă este necesar. Timpul îl petrecem în familie. Că suntem în curte sau ne jucăm în casă, timpul trece împreună, în familie”, a spus Bursucu în exlusivitate pentru VIVA!

Citește și: Bursucu și viitoarea soție nu locuiesc împreună.”Eu aici şi ea la Constanţa!”

Bursucu: „Să îi protejăm pe cei vulnerabili!”

Bursucu face apel către cetățeni să ia in serios recomandările autorităților, să iasă din locuințe doar când este nesesar și, cel mai important, să-i protejeze pe cei vulnerabili.

„Vă rog și pe dumneavoastră să luați în serios recomandările autorităților și specialiștilor care au legătură cu o igienă strictă și cu distanță socială. Să ieșim cât mai puțin din casă, doar dacă e absolut necesar, și, în același timp, să îi protejăm pe cei vulnerabili!”, a mai declarat Bursucu.

Bursucu ne-a mai răspuns și la alte întrebări despre familie, filozofia sa de viață, regretele pe care le are. Puteți citi interviul integral în numărul de luna aprilie al revistei VIVA!

Citește și: Relaţia dintre Bursucu şi fiica adoptivă.”Eu şi Alessia suntem tată şi fiică”

Foto: PR, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter