Povestea sfâșietoare a tinerei de 27 de ani, din Botoșani, care a murit în urma infecției COVID-19. A luat coronavirusul de la frații ei, întorși din Anglia pentru înmormântarea mamei

Publicat pe

Tânăra de 27 de ani din Botoşani, care a murit duminică în urma contractării infecței COVID-19, este cea mai tânără persoană decedată în România de la declanşarea epidemiei de coronavirus. Potrivit primarului localității din care provine tânăra, ea ar fi luat virusul de la fraţii săi care s-au întors din Anglia pentru a participa la funeraliile mamei.

Povestea sfâșietoare a tinerei de 27 de ani, din Botoșani, care a murit în urma infecției COVID-19. A luat coronavirusul de la frații ei, întorși din Anglia pentru înmormântarea mameiPovestea sfâșietoare a tinerei de 27 de ani, din Botoșani, care a murit în urma infecției COVID-19. A luat coronavirusul de la frații ei, întorși din Anglia pentru înmormântarea mamei

Tânăra este din localitatea Cândeşti şi de foarte mulţi ani suferea de diabet zaharat tip I decompensat.
„Provine dintr-o familie foarte necăjită, cu mulți copii. Era necăsătorită, bolnavă de mică şi mai avea un frate care trăieşte în cărucior, împreună cu care locuia în aceeaşi casă”, a declarat primarul Constantin Ciornodolea pentru Agerpres.
Ea ar fi contractat virusul de la fraţi de-ai săi care s-au întors din Marea Britanie pentru a participa la funeraliile mamei.
Tânăra de 27 ani a ajuns, pe 22 martie, la Spitalul Municipal Dorohoi în comă diabetică. De acolo a fost preluată de un echipaj SMURD, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati. Ulterior, ea a fost transferată între mai multe secţii ale spitalului, iar la final a ajuns pe Secţia de Terapie Intensivă, potrivit hotnews.ro.
Femeii i-au fost recoltate probe biologice pentru COVID-19 pe 22 martie, care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Iaşi. Rezultatul testării din data de 23 martie a fost pozitiv.

Ea a murit duminică la Spitalul Boli Infecţioase Iaşi.

Citește și:

Coronavirus în România. Câte cazuri sunt până acum. 1952 persoane infectate, 206 pacienți vindecați și 44 morți

Bătrână din Brașov, izolată în casă: „Vă rog, îmi este foame! Vă dau banii când iau pensia” / Povestea a înduioșat zeci de mii de oameni, care au donat bani și alimente!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter