Premierul Orban anunță că o parte dintre mall-urile din România se vor redeschide pe 15 mai: "Este normal..."

Publicat pe

Premierul Ludovic Orban a făcut anunțul mult așteptat de foarte mulți români. Starea de urgență nu se va prelungi, astfel că în starea de alertă urmează să se dechidă o parte dintre mall-uri. Iată în ce condiții!

Spălătoriile, farmaciile și magazinele, pe scurt toate spațiile care au intrări exterioare, își vor deschide ușile pentru clienți în mai puțin de două săptămâni.

Citește și: Magazinele din mall-uri suspendă contractele de închiriere şi contractele de muncă ale angajaţilor

Este normal pentru aceste magazine cu intrări exterioare, chiar dacă sunt în interiorul mall-ului. Ele vor fi deschise. Cum de altfel vor fi deschise în mall-uri farmaciile, magazinele care au produse alimentare, spălătoriile, astea au fost accesibile și în perioada stării de urgență', a spus Ludovic Orban, citat de cancan.ro.

Magazinele de îmbrăcăminte din mall nu se deschid

Pentru moment, magazinele de îmbrăcăminte nu se vor deschide.

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a spus în urmă cu câteva zile că măsurile de relaxare se vor face gradual, iar mallurile nu se vor deschide integral mai înainte de trei luni, oricât de nerăbdători ar fi oamenii să-și reia viața de dinainte.

Măsurile de izolare funcționează și presiunea pe spitale e redusă. Măsurile de relaxare nu înseamna reluarea competițiilor sportive, a mall-urilor și a centrelor comerciale. Ne gândim după următorele 3 luni, este o dinamincă care trebuie evaluată‘, a declarat Nelu Tătaru.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Selly îndeamnă tinerii să stea în casă, în contextul coronavirusului:”Nu mergeți prin mall-uri, nu mergeți prin locuri aglomerate, nu vă deplasați cu autobuzul”

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter