Adi Nartea, din VLAD, lovit din plin de criza economică adusă de pandemie: ”M-a luat pe nepregătite, îmi făcusem niște planuri”. Cel mai mult are de suferit soția lui, make-up artist / INTERVIU

Publicat pe

În ciuda succesului masiv de care se bucură de când joacă în VLAD, Adi Nartea nu a scăpat nici el de criza economică declanșată de pandemia de coronavirus. Atât actorul, cât și soția sa, manechin și makeup artist, au fost loviți din plin de problemele financiare. Adi Nartea ne-a mărturisit cu sinceritate că va ieși mai sărac din această perioadă, fiind luat pe nepregătite, dar că nu renunță la optimism.

Ce rezultat ai până acum la calculele pe bugetul familiei, vei ieși mai sărac din această pandemie? Showbiz-ul a fost lovit din plin, nu e vreun secret.
Aici m-a lovit din plin, pentru că îmi făcusem niște calcule și planuri și m-a luat pe nepregătite, dar, ironic sau nu, mi se pare o provocare și asta. Am avut perioade în viața mea în care nu aveam bani, dar asta nu mă împiedica să fiu fericit și să zâmbesc, să mă bucur de ceea ce am. Aici este vorba de percepție și de valorile care te fac pe tine să trăiești momentul și să fii optimist. Din punctul acesta de vedere, o să ies mult mai bogat din această pandemie.

Soția ta, Alina, cum traversează această perioadă, una destul de tensionată pentru toată lumea? E nevoie de încurajări?
Pentru Alina, pandemia a lovit din plin. Avea multe programări de make-up cu sezonul nunților și a trebuit să stea mult pe telefon, să le reprogrameze cu date incerte. Asta a fost greu, pentru că îi place foarte mult să faca asta și o face cu talent și pasiune. Până la urmă s-a rezumat în a-și mai face teste pentru ea, să și le posteze, să se mențina în formă până va reîncepe treaba. Și eu o susțin mult să faca asta, altfel mă pune să dau cu aspiratorul…

Dar fetița voastră, Mara, ce întrebări pune? La aproape cinci ani, observi ușor că, brusc, părinții tăi stau cu tine nonstop.
Mara este cea mai fericită, să stea toată ziua cu mami și cu tati acasă este minunat. Cântă, se joacă, ne strigă să ne arate lucruri sau să ne întrebe dacă are voie să se uite pe TikTok-ul lui tati. Încercăm să îi facem un program prin care să își consume energia și totodată să și învețe ceva nou. Avem noroc cu lecțiile online de la grădiniță și cu faptul că mai iese cu unul din noi pe afară și ne jucăm în garaj sau alergăm după Brioche și facem concursuri… Dar e minunat că ajungi să vezi cum crește și cum reușește să te uimească în fiecare zi cu ceva nou. E minunat!

Tu și Alina sunteți împreună de peste 10 ani. Mai e loc într-un cuplu cu asemenea 'vechime' de descoperiri, de revelații? Totuși, sunteți blocați în casă împreună de ceva vreme, e un test și pentru cupluri sudate.
Evident, este un test pentru toată lumea, însă, după atâția ani, reușești să te cunoști destul de bine, încât să îl înțelegi pe cel de lângă tine. Chiar și după atâta timp mai sunt lucruri pe care le descoperi, mai ales le descoperi în tine și dacă o faci în contextul acesta, este cu atât mai valoros. E un test greu, care scoate la iveală multe lucruri despre fiecare. Asta nu poate să facă altceva decât să sudeze o relație, sau să o rupă definitiv. Din fericire, am trecut prin destul de multe împreună și acum avem timp să le reevaluăm și să ne aducem aminte cu zâmbet. Iar dacă e cu zâmbet, indiferent de situație, asta e cel mai bun lucru posibil!

Foto: Pro TV, Instagram

Adi Nartea, din VLAD, lovit din plin de criza economică adusă de pandemie: 'M-a luat pe nepregătite, îmi făcusem niște planuri'. Cel mai mult are de suferit soția lui, make-up artist / INTERVIUAdi Nartea, din VLAD, lovit din plin de criza economică adusă de pandemie: 'M-a luat pe nepregătite, îmi făcusem niște planuri'. Cel mai mult are de suferit soția lui, make-up artist / INTERVIU
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter