Premierul Orban avertizează: "Discutăm despre impunerea purtării măștii de protecție și în aer liber, în spațiile foarte aglomerate". Ce se va întâmpla pe plajă

Publicat pe

Prim-ministrul Ludovic Orban susține că se ia în considerare varianta de a se purta măști de protecție și în aer liber, unde este foarte aglomerat. De asemenea, măsura ar viza și impunerea distanțării fizice în cazul tutror persoanelor, dat fiind că nu se poate verifica unde anume sunt membrii unei familii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Șeful Executivului susține că se analizează și se iau în considerare mai mute măsuri, în vederea combaterii răspândirii noului coronavirus, mai ales după creșterea numărului îmbolnăvirilor.

Măsurile ar urma să fie discutate inclusiv cu prefecții și cu reprezentanții comitetelor județene pentru situații de urgență, notează g4media.ro.

Citește și: Fratele lui Florin Salam a ajuns de urgență la spital!Medicii sunt rezervați cu privire la evoluția sa

Totodată, o altă măsură pusă în discuție ar fi limitarea programului teraselor.

Citește și: Tily Niculae și-a botezat băiețelul. Primele imagini de la creștinarea lui Radu – Teodor:„Darul lui Dumnezeu'

Ludovic Orban: „Nu ne dorim sa revenim la starea de urgență”

Momentan, nu se dorește reintroducerea stării de urgență și nici luarea unor alte măsuri care ar afecta activitatea economică, însă se discută ceea ce s-ar putea face în vederea limitării răspândirii COVID-19.

„Nu ne dorim să revenim la starea de urgență. Limitarea programului în cluburi, pe terase. Putem impune respectarea regulilor de distanțare. Am avut discuții cu mai mulți prefecți care mi-au spus că există locuri în aer, în piețe, pe faleză, unde este risc de infectare” , a mai transmis premierul, potrivit ziare.com.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Ce se întâmplă cu Adriana Trandafir, la o lună după ce fost bolnavă de COVID-19

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter