Prințesa Maria, descendentă a dinastiei Habsburgilor, a murit! Peste câteva zile împlinea 32 de ani și era mama unui băiețel de doi ani

Publicat pe

Vești triste în Familia Regală! Prințesa Maria Petrovna Galitzine, descendentă a dinastiei Habsburgilor, a încetat din viață la vârsta de 31 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fiica prințului Piotr Galitzine și a prințesei Maria-Anna Galitzine a murit din pricina unui anevrism cardiac, cu doar șase zile înainte de a împlini 32 de ani.

Prințesa Maria, ai cărei străbunici au fost ultimii împărați ai Austriei, s-ar fi stins din viață brusc pe data de 4 mai, după cum se arată într-un necrolog. Înmormântarea a avut loc patru zile mai târziu, în secțiunea ortodoxă din Cimitirul Westheimer Forest Park.

Citește și: Casa artistei Ellie White, în vizorul hoților la miezul nopții: „Groaznic… au încercat să intre peste noi'

Trista veste a fost confirmată de un purtător de cuvânt al Emperor Karl League, o organizație dedicată împăratului Karl I, notează digi24.ro.

Viața Prințesei Maria, din Luxemburg în SUA

Maria s-a născut la Luxemburg, apoi s-a mutat pentru o vreme în Moscova, unde a urmat cursurile Școalii Germane. După absolvire a plecat în Belgia, unde s-a înscris la Colegiul de Artă și Design. Nu a rămas mult timp nici aici, căci de îndată ce a terminat cursurile s-a mutat în Statele Unite, întâi la Chicago, apoi la Houston.

Citește și: Imaginea pe care o aștepta toată lumea.Cum arată Namiko, fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka

În urmă cu trei ani s-a căsătorit cu Rishi Roop Singh, chef în Houston, iar un an mai târziu cei doi au devenit părinții unui băiețel. Maxim, fiul Mariei, are doi ani.

Statutul regal al Mariei vine atât din partea tatălui, care a fost aristocrat rus, cât și din partea mamei, care era fiica arhiducelui Rudolf al Austriei, fiul cel mai tânăr al împăratului Carol I al Austriei și al împărătesei Zita de Bourbon-Parma.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Mai are puțin și naște! Anda Călin, primele imagini cu burtica la vedere! Liviu Vârciu va deveni tată pentru a treia oară

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter