Mai are puțin și naște! Anda Călin, primele imagini cu burtica la vedere! Liviu Vârciu va deveni tată pentru a treia oară

Publicat pe

Cât de mult i-a crescut burtica Andei Călin. Partenera lui Liviu Vârciu se apropie de trimestrul al treilea de sarcină, însă arată splendid!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mai are puțin și naște! Anda Călin, primele imagini cu burtica la vedere! Liviu Vârciu va deveni tată pentru a treia oarăMai are puțin și naște! Anda Călin, primele imagini cu burtica la vedere! Liviu Vârciu va deveni tată pentru a treia oară

Anda Călin este însărcinată pentru a doua oară și ar urma să aducă pe lume un băiețel, potrivit unor apropiați ai cuplului. Cei doi mai au împreună o fetiță, Anastasia, care va împlini peste câteva luni trei ani.

Anda Călin se menține în formă pe perioada sarcinii, fiind surprinsă la cumpărături de către fotoreporterii Click! Îmbrăcată într-un tricou negru mulat, purtând colanți gri și pantofi sport și cu părul prins într-o coadă, viitoarea mămică încă se urcă la volan pentru a se deplasa în locurile unde trebuie să ajungă.

Citește și: Liviu Vârciu va fi, în sfârşit, tată de băiat:„Îi pun numele Liviu Varciu Junior!'

Chiar dacă la un moment dat cei doi s-au despărțit pentru o perioadă scurtă, până la urmă Liviu Vârciu s-a convins că ar fi femeia ideală pentru el. Cei doi par extrem de fericiți împreună, iar Anda Călin îl va face tată pentru a treia oara la finalul verii.

„Nu mă opresc, vreau să mai fac un copil. Dacă e fată înseamnă că Dumnezeu chiar are simțul umorului, fac numai fete. Nu mă opresc, înainte ca rușii, a declarat Liviu Vârciu la un moment dat.

Liviu Vârciu: „Anda şi-a vândut casa, m-a ajutat”

Cu o altă ocazie, Liviu Vârciu a precizat că Anda i-a fost alături, l-a sprijinit și l-a ajutat enorm de mult. Partenera lui și-a vândut inclusiv casa pentru a-și ajuta iubitul.

Citește și: Anda Călin este însărcinată pentru a doua oară.Liviu Vârciu, din nou tătic

Anda şi-a vândut casa, m-a ajutat. Trebuie să fim împreună toţi. A făcut un gest mare, mi-a demonstrat dragostea ei mai mult decât că mi-a dăruit un copil superb. A făcut treaba asta pentru că a văzut că eram disperat şi că eram terminat. Îmi era ruşine de toţi prietenii mei pe care i-am băgat în filmul ăsta şi pe care nu aveam cum să îi plătesc, nu mai aveam variantă', a declarat Liviu Vârciu într-un interviu acordat Antena 1.

Sursa foto: Click, Blitz, Instagram

Citește și: Carmina, fiica lui Liviu Vârciu și mama ei, Ami, partea lor de adevăr. Cum este relația dintre ele și artist:”Nu l-am mai văzut de un an și două luni!”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter