Ilie Năstase va limita ieșirile în public și după 15 mai, când expiră starea de urgență: "Mai bine cu restricții, ca să nu ne infectăm toți ca fraierii"

Publicat pe

Astăzi este ultima zi de stare de urgență, după care vom trece la starea de alertă. Se vor mai relaxa restricțiile, însă lupta cu noul coronavirus nu este nici pe departe aproape de final. Ilie Năstase susține că va fi în continuare rezervat și îndeamnă oamenii la calm și după data de 15 mai.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ilie Năstase va limita ieșirile în public și după 15 mai, când expiră starea de urgență: "Mai bine cu restricții, ca să nu ne infectăm toți ca fraierii"Ilie Năstase va limita ieșirile în public și după 15 mai, când expiră starea de urgență: "Mai bine cu restricții, ca să nu ne infectăm toți ca fraierii"

Ilie Năstase mizează pe cumpătare atunci când vine vorba despre noul coronavirus. Consideră ca viața este cea mai importantă și orice altceva, inclusiv competițiile sportive ar trebui să pice în plan secund. Este de acord cu restricțiile impuse și este de părere că nu ar trebui să ne relaxăm, ci să fim în continuare vigilenți, chiar dacă nu suntem obișnuiți cu acest stil de viață.

Citește și: Ioana vrea divorț, iar Ilie Năstase speră la împăcare. Soția fostului tenismen, primele declarații despre despărțire:'Am stat de vorbă o oră cu pereții'

„Nu știu ce voi face mâine (n.r 15 mai), voi fi mai rezervat. Am văzut că ni se cere să fim rezervați în continuare. E greu pentru toată lumea, mai ales când ești obișnuit cu o viață liberă. Mai bine cu restricții, decât pe lumea ailaltă.

Să nu exagerăm, ca să nu ne infectăm toți ca fraierii. Măcar să învățăm de la ce s-a întâmplat în celelalte țări„, a declarat Ilie Năstase pentru digisport.ro.

Citește și: Ioana și Ilie Năstase divorțează după un an de căsnicie.Soția fostului tenismen nu mai poate suporta violența verbală

Ilie Năstase: „Viața e mai importantă”

Fostul tenismen susține clar că viața este mai importantă decât orice competiție sportivă și că oamenii ar trebui să țină cont de regulile care ar putea combate răspândirea coronavirusului.

„Nu ar trebui să ne grăbim cu reluarea competițiilor. Oamenii sunt dornici să vadă fotbal, tenis, orice sport. Dar viața e mai importantă decât să câștigi un meci de fotbal sau un meci de tenis”, a mai declarat Ilie Năstase.

Sursa foto: Hepta, Instagram

Citește și: În plină pandemie, Ilie Năstase face planuri pentru căsătoria cu Ioana Simion:'Vreau să fac nunta cât mai repede, să scăpăm de acest virus'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter