Proteina miraculoasă din lapte, care poate preveni și chiar trata infecția COVID-19

Publicat pe

Medicul nutriţionist Mihaela Bilic vorbește despre o proteină miraculoasă din lapte. Lactoferina are efect antiviral pe virusuri rezistente la tratament convențional. S-a demonstrat că inclusiv infecția cu coronavirus este prevenită și chiar tratată cu lactoferină.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Medicul Mihaela Bilic, un susținător înfocat al consumului de lapte, ne oferă încă un motiv în plus pentru a nu lăsa nici o zi să treacă fără un pahar cu lapte. S-a descoperit că acesta conține o proteină cu efecte miraculoase în cazul COVID-19.

'Mă necăjeam de fiecare dată când cineva mă întreba dacă este sănătos să consumăm lapte, sau pâine, sau carne… Îmi venea să le spun ce e cu voi, cine v-a inoculat această teamă, această neîncredere, de ce aveți nevoie de argumente pentru a mânca produse normale, banale?!?

Neputința și dezamăgirea mea au luat final anul acesta când am descoperit lactoferina. Ea fusese descoperită din anii 60 însă eu abia acum m-am documentat cu privire la această proteină miraculoasă din lapte. Și pe măsură ce citeam nu-mi venea să cred ce efecte benefice are și cum de n-am învățat despre ea nici la facultate, nici ulterior, în toți anii de medicină practicată.

Lactoferina are efect antiviral pe virusuri rezistente la tratament convențional

Mi-e ciudă că nici în prezent nu vorbește nimeni despre ea, nici cei din industria Pharma, nici cei din industria alimentară. În momentul în care s-a descoperit că tratează anemia la sugari, a fost introdusă în formulele de lapte ca ingredient obligatoriu.

Când însă s-a descoperit că are efect antiviral pe virusuri rezistente la tratament convențional (HIV, hepatita C, herpes, Papilloma virus), nu s-a profitat în nici un fel de existența ei. Apoi s-a văzut că blochează multiplicarea tuturor bacteriilor patogene, că are efect antimicrobian și antifungic…și tot nimic nu s-a făcut. Între timp s-a demonstrat că inclusiv infecția cu coronavirus este prevenită și chiar tratată cu lactoferină. Însă din nou, nimeni nu vorbește despre asta.

Citește și:

Ce alimente trebuie să consume bolnavii de COVID-19. Pot ajuta la refacerea mai rapidă a organismului

Ce este OROSTIM HV, suplimentul alimentar lansat de Institutul Cantacuzino pentru a ne ajuta în lupta cu COVID-19 și alte infecții

Ce substanțe toxice extrem de periculoase se găsesc în sticlele de bere și vin

Infecția cu coronavirus este prevenită și chiar tratată cu lactoferină

Deci cu riscul de a vă agasa sau plictisi, eu o să vă țin la curent cu informații despre această proteină prezentă în mod natural în lapte- măcar și prin prisma faptului că poate veți consuma produse lactate din dorința de a vă proteja de boli. Iar dacă găsiți pe piață vreun produs cu lactoferină, consumați-l cu încredere! Spre deosebire de medicină, care m-a dezamăgit, laptele continuă să mă încânte și să mă uimească', a scris medicul Mihaela Bilic pe pagina sa de Facebook.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter