Raed Arafat se izolează la domiciliu. Măsura e valabilă pentru toți membrii Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență

Publicat pe

Toți membrii Comitetului pentru Situații Speciale de Urgență vor fi izolați la domiciliu deoarece este posibil ca aceștia să fi fost expuși la coronavirus. Senatorul PNL Vergil Chițac a fost depistat cu coronavirus, iar acesta s-a aflat luni în plen și a participat la ședințele partidului.

La ședințele Comitetului pentru Situații Speciale de Urgență au mai participat și Ludovic Orban și Victor Costache, ministrul Sănătății. 

De asemenea, din Comitet fac parte și Marcel Vela, ministrul de Interne și Raed Arafat, coordonatorul Departamentului pentru Situații de Urgență. 

Din Comitetul pentru Situații Speciale de Urgență mai fac parte și reprezentanții altor instituții, precum Ministerul Apărării, Ministerul Mediului, Transporturilor, STS, SRI, SPP, ANSVSA etc. 

Numărul persoanelor infectate cu Covid-19 a ajuns la 73, informează Grupul de Comunicare Strategică. Este vorba despre trei femei din județul Timiș.

Senatorul PNL Vergil Chițac a postat un mesaj, pe pagina sa de Facebook, după ce a fost confirmat ca fiind infectat cu noul coronavirus.

„Dragi prieteni,

Din păcate, starea de rău pe care am acuzat-o în ultimele zile s-a dovedit a fi cauzată de Coronavirus COVID-19. Voi urma întocmai procedurile Direcției de Sănătate Publică și am încredere că totul se va rezolva cu bine. Sunt extrem de mâhnit că eu, soția mea și atâția alți oameni din România și din lume trecem prin astfel de momente. E o încercare pentru toată planeta.

Mă impresionează mesajele și încurajările care nu se mai opresc. Vă mulțumesc și vă doresc din suflet să fiți sănătoși și să aveți mare grijă de voi, pentru că boala poate lovi când nu te aștepți', este mesajul transmis de Vergil Chițac.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter