Imaginile care ne vor înduioșa pe toți! Mesajul tuturor copiilor din Italia: "Totul va fi bine". Au pictat curcubeul pe pânză și au expus picturile la balcoane!

Publicat pe

Italia se află în carantină, după ce a fost declarată zonă roșie, dar oamenii nu și-au pierdut speranța că vor reuși să câștige apriga luptă cu virusul Covid 19, care le-a dat viața total peste cap, în doar două săptămâni. Astăzi au apărut imagini înduioșătoare cu mesajele italienilor, de la balcoanele aparatamentelor, cu mesajul sugestiv Totul va fi bine (Andra tutto bene).

Imaginile care ne vor înduioșa pe toți! Mesajul tuturor copiilor din Italia: "Totul va fi bine". Au pictat curcubeul pe pânză și au expus picturile la balcoane!Imaginile care ne vor înduioșa pe toți! Mesajul tuturor copiilor din Italia: "Totul va fi bine". Au pictat curcubeul pe pânză și au expus picturile la balcoane!

Italia stă acasă și luptă împotriva coronaviruslui. Aseară, un filmuleț în care locuitorii din câteva blocuri din Napoli au ieșit pe balcoane și au început să cânte imnul Italiei, în cor, a devenit viral.

Citește și: NU vă tratați acasă!Lista medicamentelor pe care le primesc românii diagnosticați cu coronavirus

Astăzi, au apărut alte imagini înduioșătoare. De data aceasta, cu mulți dintre copiii Italiei care, și ei, deși nu știu foarte bine despre ce e vorba, au găsit maniera proprie de a lupta împotriva coronavirsului. Mai exact, copiii de vârsta grădiniței au făcut picturi identice pe pânză – picturi ce înfățișează curcubeul, însoțit de mesajul Andra Tutto Bene – Totul va fi bine.

Mândri de realizarea lor, copiii s-au fotografiat, iar părinții lor au expus picturile la balcoanele apartamentelor sau pe gardurile caselor, după cum puteți vedea în imaginile atașate. Imaginile ne-au fost trimise de o cititoare a revistei VIVA!, ce locuiește lângă Roma, al cărei fiu, Lucas, în vârstă de 6 ani, a făcut una dintre picturi.

Tu știi care sunt culorile curcubeului?

Citește și: China s-a mobilizat pentru a ajuta țările afectate de Coronavirus. A trimis doctori specialiști, infirmieri și ajutoare medicale în Italia, Iran și Pakistan. FOTO

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter