Preşedintele Braziliei are Coronavirus. S-a întâlnit cu Donald Trump, care este suspect. Președintele SUA: „Nu sunt îngrijorat”

Publicat pe

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, ar fi fost testat pozitiv pentru coronavirus, relatează The Guardian, care citează presa locală. Bolsonaro s-a întâlnit recent cu Donald Trump.

Jair Bolsonaro ar fi infectat cu coronavirus. Informația nu a fost confirmată oficial încă, dar a fost anunțată de presa locală, citată de The Guardian.

Bolsonaro a cinat cu președintele SUA Donald Trump la Mar-a-Lago, sâmbătă noaptea, fotografii și înregistrări video arătându-i pe cei doi împreună și destul de apropiați.

La întâlnirea cu președintele brazilian a participat și vicepreședintele Mike Pence. Informațiile vin după ce secretarul pentru presă al liderului brazilian, Fabio Wajngarten, a fost testat pozitiv când s-a întors din vizita în SUA.

Preşedinţia braziliană a confirmat informaţia, precizând că a informat autorităţile americane şi că „toate măsurile au fost luate pentru a proteja sănătatea preşedintelui' brazilian. Bolsonaro a efectuat un test imediat după această veste, în schimb, Trump nu a dat informații despre o eventuală testare.

'Nu sunt îngrijorat', a spus președintele american. El a mai spus că a auzit despre faptul că a fost expus odată cu prezenţa colaboratorului omologului său brazilian, dar a precizat că „nu am făcut nimic foarte neobişnuit'.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter