Florin Călinescu, la un pas de a ajunge în spital "pe bune" din cauza unei farse făcute la Românii au talent! "Bă, fii atent, simulez o criză de leșin"

Publicat pe

Florin Călinescu spune despre el că este cel mai exigent jurat de la Românii au talent, dar și cel mai impresionabil, așadar, deși teoretic inima lui e sănătoasă, practic, actorul suferă de tot felul de oscilații ale tensiunii, cauzate de emoții. Iată ce era să pățească din cauza unei farse!

Fără doar și poate, Florin Călinescu este sarea și piperul emisiunii Românii au talent, glumele sale savuroase fiind apreciate de colegii săi, Andra, Andi Moisescu și Mihai Petre, însă, uneori, celebrul actor reușește să se surprindă chiar și pe sine!

Probabil că puțini sunt cei care au ratat spectaculosul moment de belly dance de la Românii au talent al Natashei Korotkina, o dansatoare de 30 de ani, originară din Ucraina, iar mișcările unduitoare ale tinerei nu i-au scăpat nici lui Florin Călinescu. Actorul, numai ochi și urechi, dar mai ales ochi, a devenit imediat ținta glumelor colegilor săi de platou, ca atare s-a gândit să mimeze un leșin. Urmarea? A fost chemată echipa mediacală pentru a-i lua tensiunea… Gluma s-a transformat însă imediat într-un caz de urgență!

„Într-un acces de ăsta de sinceritate, poți să faci un AVC sau un infarct”

Actorul a explicat apoi, cu umorul binecunoscut, și cărui fapt datorează aceste pusee de tensiune, aparent inexplicabile.

„Asta oricum a fost înregistrare. Treaba s-a petrecut în octombrie, anul trecut. M-am dus la doctor și mi-au zis: <>. Probabil îmi creez stări.

Trebuie și aici să ai grijă. Că poți, într-un acces de ăsta de sinceritate, să faci un AVC sau un infarct. Inima încă e împărțită corect. Am apartament cu patru camere OK. Încă e în bună-stare', a mai spus Florin Călinescu pentru sursa citată.

Florin Călinescu, la un pas de a ajunge în spital "pe bune" din cauza unei farse făcute la Românii au talent! "Bă, fii atent, simulez o criză de leșin"Florin Călinescu, la un pas de a ajunge în spital "pe bune" din cauza unei farse făcute la Românii au talent! "Bă, fii atent, simulez o criză de leșin"

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter