Florin Călinescu a avut nevoie de intervenția medicilor, la Românii au talent. Juratului i s-a făcut rău, în timpul unui număr. „M-am speriat”

Publicat pe

Florin Călinescu și-a speriat colegii și pe toți cei prezenți în platoul emisiunii Românii au talent, ediția de vineri seara, 21 februarie. În timpul preselecțiilor, juratului i s-a făcut rău și a avut nevoie de intervenția medicilor.  La început, toți au crezut că este o glumă, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Florin Călinescu a avut nevoie de intervenția medicilor, la Românii au talent. Juratului i s-a făcut rău, în timpul unui număr. „M-am speriat'Florin Călinescu a avut nevoie de intervenția medicilor, la Românii au talent. Juratului i s-a făcut rău, în timpul unui număr. „M-am speriat'

Un număr spectaculos de belly dance i-a ridicat tensiunea la propriu lui Florin Călinescu, care a cerut intervenția medicilor în platoul de la „Românii au talent”. Natasha Korotkina, o dansatoare de 30 de ani, originară din Ucraina, a fost la baza problemelor de sănătate acuzate de Florin Călinescu. 

 „Poate sunt ultimele cuvinte. Mihai (n.r. Mihai Petre), ți se îndeplinește visul: scapi de mine. (…) Acolo aș vrea să-mi cânte Smiley. La Măruță să pună tabloul cu mine cu fundiță neagră, să se vorbească 20 de minute despre mine. Iar Mihai o să danseze”, a spus Florin Călinescu în timp ce era consultat de medici, potrivit Click.

După intervenția lor, Florin Călinescu s-a confruntat cu o altă situație. A trecut de la o tensiune mare, la una foarte mică, ceea ce l-a destabilizat serios.

„Sincer, m-am speriat, mi-a venit să plâng. Îl iubesc foarte mult pe Florin și nu doresc să pățească ceva nici măcar în glumă”, a spus, ulterior, Andra, îngrijorată.

Medicii emisiunii au cerut ca juratul să nu mai continuie emisiunea în ziua respective, însă acesta s-a opus, iar filmările au continuat în condiții normale.  

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter