Bianca Drăgușanu a cedat nervos pe Instagram: ”Sunteți unele atât de proaste încât să vă grabiți să judecați..”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu a izbucnit pe Instagram după ce urmăritorii ei i-au făcut observație pentru modul în care fetița sa se joacă cu cățelul familiei. Vedeta nu și-a putut stăpâni furia și a fost extrem de 'generoasă' cu vocabularul, folosind cuvinte jignitoare la adresa publicului său.

Bianca Drăgușanu a fost constant în atenția presei în ultimul an, despărțirile și împăcările cu soțul său, Alex Bodi, derulându-se cu viteza luminii. Stresul și tensiunea și-au pus amprenta asupra vedetei, care a izbucnit recent pe Instagram la adresa urmăritorilor săi. Motivul nu a fost, însă, legat de viața amoroasă sau de afacerile sale, ci de fetița sa.

Bianca Drăgușanu a dezlănțuit pe Instagram potopul cuvintelor dure
după ce o serie de urmăritori i-au făcut observație Biancăi Drăgușanu că nu este în regulă cum se joacă fetița sa de aproape trei ani cu cățelușa familiei, blonda a izbucnit.

'Foarte multă lume se agită pentru că fetița mea, Sofia, o spală cu buretele ei de dimineață pe Bella, cățelușa mea. Bai idioatelor, burețelul ăla nu e abraziv. Bai idioato care ești tu idioată, buretul ăla e un burețel de jucărie, copilul meu nu chinuie animalele și n-aș lăsa să chinuie un animal, dar dacă ești atât de proastă și sunteți unele atat de proaste încât să vă grabiți să judecați niște chestii doar așa pe care le vedeți fugitiv', a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

Foto: Instagram

Citește și: George Burcea s-a întors acasă la Andreea Bălan. Ce spun părinții artistei despre divorțul fiicei lor: 'Ne-a interzis…'

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter