Raed Arafat: "Suntem departe de măsura carantinei la București, dar..."

Publicat pe

Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, susține că Bucureștiul este departe de măsura carantinei și că această situație nici măcar nu a fost luată în calcul, dar nu exclude ca situația să se schimbe…

Pe data de 1 aprilie, în România sunt 2245 persoane infectate, 220 pacienți vindecați și 80 de morți, și, din păcate, numărul cazurilor crește cu fiecare zi. Deocamdată însă, conform doctorului Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Bucureștiul nu poate fi comparat cu Suceava, aici fiind exclusă, deocamdată, instituirea carantinei.

„Se vor interna doar cazurile grave și extrem de grave”

'Nu se compară Bucureștiul cu Suceava, din fericire suntem departe de măsura carantinei la București. Dar acest lucru poate să se schimbe, totul se vede după cum evoluează situația, și pe plan național. Momentan Bucureștiul nu, nici nu am discutat de București.

Pacienții se internează și dacă au forme ușoare, în curând nu va mai fi așa. Se vor interna doar cazurile grave și extrem de grave. Eu nu știu că toate spitalele din București au cazuri de coronavirus, iar existenta unui caz nu inseamnă închiderea acestuia în totalitate. Trebuie înțeles, în această situație, totul se schimbă pe parcurs, soluția de acum 10 zile se poate schimba. Nu înseamnă ca am aplicat o soluție proastă la început, înseamnă că ne adaptăm' , a declarat Raed Arafat.

Foto: Hepta

Raed Arafat: "Suntem departe de măsura carantinei la București, dar..."Raed Arafat: "Suntem departe de măsura carantinei la București, dar..."
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter