Lora, adevărul dureros despre izolarea forțată în Bali: "Practic, nu se ocupă nimeni să ajungem acasă. Dacă rămâi în carantină unde faci escală nu interesează pe nimeni"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Lora și partenerul ei, Ionuț Ghenu, au rămas blocați în Bali pe fondul pandemiei de coronavirus. Vedeta ne-a povestit care sunt opțiunile pe care le au la dispoziție pentru a putea reveni în țară.

Lora, adevărul dureros despre izolarea forțată în Bali: "Practic, nu se ocupă nimeni să ajungem acasă. Dacă rămâi în carantină unde faci escală nu interesează pe nimeni"/ EXCLUSIVLora, adevărul dureros despre izolarea forțată în Bali: "Practic, nu se ocupă nimeni să ajungem acasă. Dacă rămâi în carantină unde faci escală nu interesează pe nimeni"/ EXCLUSIV

Lora și Ionuț Ghenu au plecat în vacanță în Bali fără să se gândească nicio secundă la ce ar urma să pățească. Aveau bilet de întoarcere pe data de 7 aprilie, însă toate zborurile au fost blocate. În urmă cu o săptămână, Lora a precizat că vor rămâne acolo până le va expira viza. Momentan au închiriat o căsuță și vor face economii pentru a le ajunge banii pe perioada în care rămân în Bali. În ceea ce privește pandemia de coronavirus, cei doi și-au luat măsurile de precauție necesare: și-au achiziționat măști de protecție și dezinfectează produsele cumpărate.

Citește și: Lora și Ionuț Ghenu au rămas blocați în Bali, din cauza coronavirusului.Zborul lor către România a fost anulat. „Vom avea probleme financiare, dar…'

„Nu aș vrea să mă invidiați pentru asta. Suntem blocați în Bali. Aveam bilet de întoarcere în țară, pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza. Evident, că vom avea și probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui. Nu are sens să ne mai întrebăm de ce ni se întâmplă nouă. Am închiriat o căsuță aici. Suntem atenți, dezinfectăm toate produsele cumpărate. Ionuț chiar a găsit măști de protecție, la un magazin în apropiere. O să vedem ce se va întâmpla', a declarat Lora la „Vorbește lumea”.

Lora: „Trebuie să găsim zbor din Paris spre România în maxim 3 ore”

Lora ne-a spus în exclusivitate că atât ea, cât și partenerul ei sunt bine, însă, în ceea ce privește întoarcerea în România totul stă sub semnul incertitudinii.

Citește și: Mesajul emoționant, de adio, pe care Lora l-a primit de la mama ei cu câteva luni înainte să moară. Îți vor da lacrimile!

Vedeta a menționat ca li s-a dat zbor către Paris, numai că de acolo ar avea doar trei ore la dispoziție pentru a-și găsi zbor către România și nu au de unde ști ce se va întâmpla acolo. Ar putea rămâne în carantină în Franța și cel mai probabil vor aștepta răspunsul companiei de la care au achiziționat bilete inițial pentru a vedea dacă este posibil să se întoarcă la finalul lunii aprilie.

„Ultima dată ne-au dat zbor spre Paris. Și de acolo au zis că trebuie să ne descurcăm, să ne găsim zbor din Paris spre România maxim în 3 ore. Pentru că nu putem să stăm mai mult de trei ore acolo. O abrambureală. O nebunie.

Practic, nu se ocupă nimeni să ajungem acasă, doar să zburăm de aici, dar odată ieșiți de pe teritoriu nu știe nimeni nimic. Și dacă rămâi în carantină pe unde faci escală nu interesează pe nimeni. Gen să te oprească acolo, să rămâi în aeroport. În Dubai unele persoane au fost nevoite să se cazeze în hotelul aeroportului. Probabil o sa așteptăm compania noastră, am înțeles că la sfârșitul lui aprilie e posibil. Nu știu. Suntem bine.”, a spus Lora în exclusivitate pentru VIVA!

Totuși, Lora și Ionuț Ghenu încearcă să profite de timpul petrecut în Bali, mărturie stând fotografiile postate pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Lora și-a dat ultimatum!Nu mai așteaptă să se mute în casa visurilor ca să devină mamă

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter