Mesajul emoționant, de adio, pe care Lora l-a primit de la mama ei cu câteva luni înainte să moară. Îți vor da lacrimile!

Publicat pe

Lora trece prin clipe extrem de grele. În urmă cu câteva zile și-a pierdut și mama, în urma unei lupte pierdute cu cancerul de sân. Tatăl ei s-a stins când Lora avea doar patru ani. Cântăreața a postat astăzi pe Instagram mesajul pe care mama ei i l-a scris, în urmă cu câteva luni, sub forma unui rămas bun emoționant, care a fost citit cu lacrimi în ochi de fanii săi de pe rețelele de socializare.

Mesajul emoționant, de adio, pe care Lora l-a primit de la mama ei cu câteva luni înainte să moară. Îți vor da lacrimile!Mesajul emoționant, de adio, pe care Lora l-a primit de la mama ei cu câteva luni înainte să moară. Îți vor da lacrimile!

„Ca să respect adevărul istoric, ai fost un bebe destul de liniștit, ai început să te agiți după 3 noaptea, iar când s-a făcut lumina afară ai hotărât să mă convingi că vei scoate nasul la soare :).

N-am fost prea agitată, îmi frecam spatele că să mai atenuez durerea, am fost organizată, am aranjat cu un vecin să mă ducă cu mașină la spital, cu bagăjelul, totul a fost exact la timp, am trecut și de faza cu sala de travaliu, fără urlete jenante, iar la 10.30 când ți-am auzit piuitul m-am liniștit complet…

Erau alții în jur care începuseră agitația:) prioritatea imediată era păpica, ori eu n-aveam ce să-ți dau…. Ai fost alăptată de o altă mămică din salon până am avut eu lapte… Următoarea grijă a fost numele…alt circ, altă bătălie pe care am câștigat-o :).

Cum-necum, mi-au cam ieșit treburile așa cum am vrut, și ma gândesc acum că Dumnezeu m-a ajutat pentru că am fost rezonabilă, n-am cerut imposibilul… și cu siguranță tot Dumnezeu ne-a adus împreună, suntem un „tot” destinat să facă bine in viață asta, atât cât se poate și cui merită….să împrăștiem iubire acolo unde e teren fertil, și unde nu mai pot eu, să fii tu ! Putere îți doresc și gânduri bune, protecție divină și ajutor necondiționat de la cei ce te iubesc! Știu că vei fi cu siguranță un OM adevărat!” – Mama, 23 iulie 2019.

Mihaela Petrescu, mama Lorei, a îndurat timp de șase ani tratamente nu doar costisitoare, ci și dureroase și extenuante, după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân.

În anul 2013, mama Lorei s-a operat prima dată la Iași, iar după intervenție, ea a făcut şase şedinţe de chimioterapie, care au marcat-o enorm.

În 2014, mama Lorei a suferit o operație la nivelul sânilor la Spitalul Universitar Fatih, din Istanbul, pentru a-i fi amputat sânul stâng.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter