Adi Minune și-a cumpărat o nouă mașină. Cum arată bolidul de lux, în valoare de peste 350.000 de euro

Publicat pe

Adi Minune și-a surprins fanii de pe contul de socializare, după ce a publicat imagini cu noul său bolid de lux, care l-a costat cât cinci apartamente în Capitală.

Adi Minune și-a cumpărat o nouă mașină. Cum arată bolidul de lux, în valoare de peste 350.000 de euroAdi Minune și-a cumpărat o nouă mașină. Cum arată bolidul de lux, în valoare de peste 350.000 de euro

Noua mașină a lui Adrian Minune este extrem de scumpă, și valorează peste 350.000 de euro, potrivit Spynews.

Alături de fotografiile în care apare bolidul de lux, manelistul a scris și un mesaj. „Ceva frumos pentru un om care muncește de mic”, a scris Adrian Minune, în dreptul imaginilor cu Lamborghini Aventador Coupé de culoare roșie. Reacția fanilor a venit imediat. Aceștia i-au transmis zeci de mesaje în care i-au urat să o stăpânească sănătos.

Astfel că, de pe urma manelelor se câștigă bine și o dovedesc, de altfel, și celelalte achiziții ale lui Adrian Minune, care mai deține un Ferrari și este deja la al doilea bolid Lamborghini (pe cel cumpărat în 2016 l-a vândut). Pe scurt, anul se încheie sub cele mai bune auspicii pentru artist, care, în 2019, a devenit socru mic, dar și bunic.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter