Lora și Ionuț Ghenu au rămas blocați în Bali, din cauza coronavirusului. Zborul lor către România a fost anulat. „Vom avea probleme financiare, dar...”

Publicat pe

Lora și Ionuț Ghenu sunt blocați în Bali, după ce zborul lor către România, de pe 7 aprilie, a fost anulat din cauza coronavirusului. Artista a vorbit în direct prin skipe, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, despre situația în care se află acum.

Lora și Ionuț Ghenu au rămas blocați în Bali, din cauza coronavirusului. Zborul lor către România a fost anulat. „Vom avea probleme financiare, dar...'Lora și Ionuț Ghenu au rămas blocați în Bali, din cauza coronavirusului. Zborul lor către România a fost anulat. „Vom avea probleme financiare, dar...'

Cei doi nu se mai pot întoarce curând în țară și asta pentru că zborurile au fost anulate, din cauza epidemiei de coronavirus.

Lora a recunoscut că este posibil ca ea ți Ionuț să aibă și probleme financiare, însă este încrezătoare că totul va fi bine.

„Nu aș vrea să mă invidiați pentru asta. Suntem blocați în Bali. Aveam bilet de întoarcere în țară, pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza. Evident, că vom avea și probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui. Nu are sens să ne mai întrebăm de ce ni se întâmplă nouă. Am închiriat o căsuță aici. Suntem atenți, dezinfectăm toate produsele cumpărate. Ionuț chiar a găsit măști de protecție, la un magazin în apropiere. O să vedem ce se va întâmpla', a declarat Lora în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, de la Pro tv.

Cântăreața a plecat într-o vacanță exotică în Bali, chiar în plină epidemie de coronavirus. Lora a mărturisit că a plecat pentru a putea uita clipele grele prin care a trecut, după pierderea mamei sale.

„Tot ce îmi doresc e să te pot suna, mama. Să văd inimioara de la tine la postările mele să îmi spui că totul va fi bine. Am plecat să nu mai doară, să mă rătăcesc în Raiul care sper că seamănă cu locul în care eşti tu acum..măcar la peisaje.

Încerc să fiu optimistă şi să imortalizez momentele în care sunt bine. Lumea doare acum mama. Toată lumea. Dacă aş fi putut să stau în casă ca tu să fii acum lângă mine..', a fost mesajul emoționant transmis de Lora, pe Instagram, zilele trecute.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter