Româncă răpită și torturată de un cunoscut DJ italian. Cum a reușit tânăra să scape cu viață după trei zile de coșmar

Publicat pe

Un cunoscut DJ italian a fost arestat pentru sechestrare de persoane, agresiune și viol, după ce a sechestrat timp de trei zile o româncă de 31 de ani, pe care a supus-o la violențe și chinuri greu de imaginat. Mai mult, italianul a fost acuzat și de trafic și consum de droguri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Francesco Cirioni, 39 de ani, este proprietarul postului Radio Zerosei din Roma și este cunoscut pe plan internațional drept DJ Franceschino. În urmă cu o săptămână el i-a promis unei românce de 31 de ani 1.000 de euro pentru a petrece trei zile în compania sa.

La început, Cirioni a dus-o pe prostituata româncă la un magazin, unde i-a cumpărat mai multe perechi de pantofi. Coșmarul tinerei a început abia când cei doi au ajuns la locuința acestuia din Settebagni și a durat trei zile, scrie Corriere della Serra.

Bărbatul a început să consume droguri și s-a lăudat cu afacerile sale cu stupefiante. Apoi acesta a devenit violent și a început să o lovească, suspectând că femeia vrea să cheme Poliția. Timp de 72 de ore prostituata româncă a fost bătută și violată în mod repetat, iar după fiecare act sexual ea a fost închisă într-o cameră, citează stirileprotv.ro.

Româncă răpită și torturată de un cunoscut DJ italian. Cum a reușit tânăra să scape cu viață după trei zile de coșmarRomâncă răpită și torturată de un cunoscut DJ italian. Cum a reușit tânăra să scape cu viață după trei zile de coșmar

„Trebuie să fii drăguță cu el, altfel te voi bate'

Sâmbătă seara, în a treia zi de coșmar, când era aproape convinsă că nu va scăpa cu viață, DJ-ul i-a cerut să se îmbrace și să se aranjeze pentru că va veni și un prieten de-ai lui. „Trebuie să fii drăguță cu el, altfel te voi bate', a repetat DJ-ul înainte de a pleca cu telefonul pe balcon pentru a continua discuția cu amicul său.

În acel moment, tânăra a profitat de neatenția Dj-ului a scăpa. Ea a ieșit în stradă și a oprit prima mașină care i-a ieșit în cale. Anchetatorii italieni au descins în casa bărbatului şi au descoperit zeci de grame de droguri, dar şi camera în care românca a fost sechestrată.

Cirioni a fost reținut și se află acum în închisoarea Regina Coeli din Roma, în așteptarea procesului. El este acuzat de trafic de droguri, dar este cercetat și pentru răpire, agresiune sexuală agravată și jaf.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter