Ce se întâmplă, de fapt, între Bianca Drăgușanu și milionarul turc. Recunoscut pentru faptul că a fost violent cu celelalte iubite, afaceristul...

Publicat pe

Vestea că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou nu a fost un șoc prea mare pentru cunoscuții și fanii cuplului. Ceea ce a fost șocant este faptul că Bianca și-a găsit deja alinare în brațele altui bărbat, și el milionar, desigur.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După despărțirea de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu ar fi bifat deja o nouă cucerire tocmai în Turcia.

În urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu a făcut anunțul și a mărturisit că lucrurile între ea și Alex Bodi au luat sfârșit pentru totdeauna. Ea susține că nu vrea să mai fie asociată cu numele fostului iubit și dorește să-și refacă viața pe cont propriu. La doar câteva zile distanță de despărțire, zvonurile despre noul iubit al Biancăi au început să apară.

Potrivit surselor spynews.ro, Bianca Drăgușanu a fost nevoită să meargă într-o deplasare de câteva zile în Turcia, nu pentru distracție, ci pentru a rezolva niște probleme.

În timpul șederii sale, blondina s-a întâlnit cu un bun prieten al său, Cengiz Şıklaroğl, un milionar turc, cunoscut în presa din România ca fiind fostul iubit al Ioanei Filimon și al Otiliei Bilionera.

Aceleași surse susțin că între cei doi nu s-a întâmplat nimic, ci dimpotrivă. Afaceristul a fost un adevărat gentleman și s-a purtat cu Bianca exemplar, sărutându-i mâna.

Citește și: Bianca Drăgușanu a schimbat regulile în relația cu Alex Bodi? Mesaj tranșant pentru partener: „Eu doar îți spun, nu-ți cer voie'

Deși au petrecut timp de calitate alături de prietenii comuni, iar admirația turcului față de Bianca este de necontestat, între vedetă și Cengiz Şıklaroğl nu poate fi vorba nicidecum de o relație amoroasă. Cei doi se cunosc de foarte mulți ani, iar între ei se leagă o prietenie veche.

În prezent, Bianca Drăgușanu dorește să se concentrează strict pe viața sa profesională și pe îngrijirea fetiței sale, Sofia, care va începe grădinița în această toamnă.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit, din nou

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit chiar în ziua în care au împlinit doi ani de relație. Vedeta a făcut primele declarații despre decizia neașteptată pe care a luat-o.Citește și: Alex Bodi își vinde vila de lux din Pipera. Iubitul Biancăi Drăgușanu cere o avere: aproape 1 milion de euro

Ce se întâmplă, de fapt, între Bianca Drăgușanu și milionarul turc. Recunoscut pentru faptul că a fost violent cu celelalte iubite, afaceristul...Ce se întâmplă, de fapt, între Bianca Drăgușanu și milionarul turc. Recunoscut pentru faptul că a fost violent cu celelalte iubite, afaceristul...

„Ieri, pe 1 septembrie, când am împlinit 2 ani de relație am decis să pun punct. (…) Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi’,a declarat Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter