Axinte și soția lui au primit mesaje de amenințare din partea Larisei Oprea: "A zis că, dacă divorțează ea de Alin, trebuie și prietenii să divorțeze de el"

Publicat pe

Scandalul dintre Larisa și Alin Oprea merge mai departe, fosta soție a solistului amenințând chiar și prieteni de-ai cuplului! Printre cei vizați s-a numărat și Florin Petrescu, cunoscut ca Axinte. Iată ce s-a întâmplat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Florin Petrescu este apropiat de familia Oprea, el și Alin având chiar mai multe colaborări. Totuși, se pare că și actorul a fost implicat, fără să vrea, în divorțul cu scandal!

Larisa i-a transmis fostului partener că dacă divoțează ei, ar trebui să divorțeze și prietenii săi. Astfel, a decis să-i trimita atât lui Florin, cât și soției sale, Carmen, mesaje controversate pentru a le distruge căsnicia.

Citește și: George Burcea, declarații emoționante despre Andreea Bălan la Ferma. Reacția vedetei, după ce s-a difuzat totul la TV:'Va exista pentru mine mereu'

Potrivit spuselor lui Alin, care ar fi fost și el la curent cu mesajele din partea Larisei, pe care le-a luat inițial ca pe o glumă, acuzațiile ar fi fost foarte grave.

Citește și: Unde va fi înmormântat tatăl Mădălinei Manole. Fratele artistei:„La Mădălina, la mormânt, stăpân e soțul'

Axinte: „Noi suntem o familie cu capul pe umeri”

Totuși, încercarea s-a încheiat cu un eșec, dat fiind că cei doi soți sunt încă împreună, reușind să treacă cu brio peste urâtul episod.

„M-a amenințat că a zis că dacă divorțează ea de Alin, trebuie să divorțăm toți prietenii lui Alin. A trimis niște mesaje la nevastă-mea, dar noi suntem o familie cu capul pe umeri.', a declarat Axinte la Xtra Night Show.

Citește și: Alec Baldwin a devenit tată pentru a șasea oară! Prima imagine cu bebelușul:„Nu putem fi mai fericiți de atât'

Axinte și soția lui au primit mesaje de amenințare din partea Larisei Oprea: "A zis că, dacă divorțează ea de Alin, trebuie și prietenii să divorțeze de el"Axinte și soția lui au primit mesaje de amenințare din partea Larisei Oprea: "A zis că, dacă divorțează ea de Alin, trebuie și prietenii să divorțeze de el"

Larisa Oprea i-ar fi scris în mesajul trimis soției actorului cu ce se ocupă, mai exact, cât timp este plecat prin turnee, în țară. Totuși, Axinte a decis să nu acorde o importanță prea mare mesajul transmis de Larisa Oprea.

„Noi facem spectacole, nu ne ocupăm de altceva. Ea insinua altceva acolo. I-a spus lui Carmen că eu sunt un vagabond, că sunt un nenorocit. Dar asta e.', a povestit artistul.

Citește și: Alin Oprea recunoaște că a avut probleme cu alcoolul din cauza soției:„Mă îmbătam la câteva luni, dar nu eram agresiv'

Sursa foto: Facebook, Captura YouTube

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter