Saloanele de înfrumusețare se deschid de la 15 mai. Anunțul lui Raed Arafat: "Trebuie să-și reia activitatea, dar sub o formă nouă"

Publicat pe

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a anunțat că saloanele de înfrumusețare urmează să fie deschise începând cu 15 mai, cu precizarea că trebui să se respecte anumite condiții.

Saloanele de înfrumusețare se deschid de la 15 mai. Anunțul lui Raed Arafat: "Trebuie să-și reia activitatea, dar sub o formă nouă"Saloanele de înfrumusețare se deschid de la 15 mai. Anunțul lui Raed Arafat: "Trebuie să-și reia activitatea, dar sub o formă nouă"

Raed Arafat susține că saloanele nu pot rămâne închise pe termen nelimitat și că își vor relua activitatea, însă într-o nouă formă, precizând că este nevoie de măsuri speciale.

„Ai nevoie de măsuri speciale pentru frizerii, pentru cosmetică. Nu poți nelimitat să le ții închise, trebuie să-și reia activitatea, dar sub o formă nouă. Posibil că nu vor avea zonă de așteptare, trebuie să te programezi, te duci direct la programare, știi că ești așteptat.', a spus Arafat la Antena 3.

Citește și: Românii vor putea pleca în vacanță după 15 mai!Ludovic Orban a făcut anunțul

Raed Arafat a mai ținut să menționeze că trebuie respectate cu sfințenie orele programărilor. În cazul în care se întârzie, vine alt client, timp în care celălalt nu are voie să stea în sala de așteptare.

„Ai întârziat, vine altul în locul tău, nu stai și aștepți acolo. Te duci și te plimbi pe stradă o jumătate de oră și te întorci, nu stai acolo. Zona de așteptare va deveni una sensibilă, va trebui să nu mai existe temporar.

Trebuie să se înțeleagă că ne gândim cu colegii specialiști la acest domeniu, la măsuri punctuale, pe diferite domenii, care trebuie să fie luate ca măsuri compensatorii la măsurile de relaxare', a mai precizat Raed Arafat. 

Sursa foto: pexels.com

Citește și: Când ar putea apărea un vaccin pentru coronavirus. Veștile nu sunt tocmai bune:'18 luni pentru a găsi un vaccin a fost un termen ambițios'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter