Singurele țări din lume unde COVID-19 nu a ajuns! Există 21 de state nu au raportat, până acum, nici un caz de coronavirus

Publicat pe

Incredibil, dar în timp ce pandemia de COVID-19 s-a răspândit dramatic în Europa și a luat mii de vieți, există pe Pâmânt 21 de țări care nu au raportat, până acum, nici un caz de coronavirus. Există chiar un continent întreg unde COVID-19 nu a ajuns!

Singurele țări din lume unde COVID-19 nu a ajuns! Există 21 de state nu au raportat, până acum, nici un caz de coronavirusSingurele țări din lume unde COVID-19 nu a ajuns! Există 21 de state nu au raportat, până acum, nici un caz de coronavirus

Majoritatea statelor care au raportat, deocamdată, zero îmbolnăviri cu coronavirus sunt micro-ţări, cum ar fi Palau, Nauru, Tuvalu ori Tonga, dar există și tări cu zeci de milioane de locuitori, Yemen, Coreea de Nord şi Malawi, spun că n-au pacienţi cu COVID-19, potrivit Mediafax.

Statele din Oceanul Pacific, Palau, Tuvalu, Nauru, Tonga ori Insulele Marshall, au impus restricţii de călătorie pentru a evita răspândirea coronavirusului. Acelaşi lucru se întâmplă în cazul Micronesiei.

Mult mai la sud de Australia, în Antarctica, locuitorii aşezărilor cu scop ştiinţific au fost şi ei feriţi până acum de coronavirus.

Coreea de Nord a raportat până acum zero  îmbolnăviri, însă presa din Coreea de Sud notează că şi în statul condus de Kim Jong Un panica s-a răspândit, iar unora dintre locuitori li s-au distribuit măşti, semn că realitatea ar putea fi alta.

Statele care nu au raportat până acum nicio îmbolnăvire cu COVID-19:

Yemen – 29.8 milioane locuitori
Coreea de Nord – 25.7 milioane locuitori
Malawi – 19.1 milioane locuitori
Burundi – 11.1 milioane locuitori
Sudanul de Sud – 11.1 milioane locuitori
Tajikistan – 9.5 milioane locuitori
Sierra Leone – 7.9 milioane locuitori
Turkmenistan – 6 milioane locuitori
Lesotho – 2.1 milioane locuitori
Insulele Comore – 800 mii locuitori
Insulele Solomon – 680 mii locuitori
Vanuatu – 300 mii locuitori
Sao Tome şi Principe – 219 mii locuitori
Samoa – 198 mii locuitori
Kiribati – 119 mii locuitori
Micronesia – 115 mii locuitori
Tonga – 105 mii locuitori
Insulele Marshall – 59 mii locuitori
Palau – 18 mii locuitori
Tuvalu – 11 mii locuitori
Nauru – 10 mii locuitori

Vezi care sunt cele mai mari tari din lume!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter