Placido Domingo s-a vindecat de COVID-19! Tenorul spaniol a fost externat: "Sunt acasă, mă simt bine!"

Publicat pe

La 79 de ani, Placido Domingo a reușit să învingă noul coronavirus și acum se simte bine. Tenorul spaniol a anunţat că a ieşit din spitalul din Acapulco, Mexic, unde a fost internat, pe 22 martie, după complicaţii cauzate de Covid-19.

Placido Domingo s-a vindecat de COVID-19! Tenorul spaniol a fost externat: "Sunt acasă, mă simt bine!"Placido Domingo s-a vindecat de COVID-19! Tenorul spaniol a fost externat: "Sunt acasă, mă simt bine!"

„Sunt acasă, mă simt bine. Din fericire, la apariţia primelor simptome, eram, ca întotdeauna, sub supraveghere medicală din cauza vârstei mele şi a altor afecţiuni. În consecinţă, infecţia cu Covid-19 a fost imediat luată în calcul şi asta m-a ajutat mult„, a postat artistul pe pagina de Facebook. 

Placido Domingo a precizat că urmează tratamentul şi se odihneşte în casa din Acapulco, staţiune balneară mexicană, aflată la 400 de kilometri de Ciudad de Mexico, potrivit News.ro.

Tenorul anunţase, pe 22 martie, printr-un mesaj publicat pe Facebook, că a fost testat pozitiv cu Covid-19, după ce a prezentat simptome ale bolii.

„Simt că este obligaţia mea morală să anunţ că am fost testat pozitiv cu Covid-19. Eu şi familia mea suntem şi vom rămâne izolaţi individual pe toată perioada cât se consideră că este necesar din punct de vedere medical. În prezent, suntem cu toţii bine, însă eu am prezentat simptome de tuse şi febră, de aceea am decis să fiu testat şi rezultatul a fost pozitiv', a transmis atunci Domingo.

În Mexic, până în prezent, au fost confirmate peste 700 de cazuri de infectare şi 12 decese.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter