Pentru prima dată în istorie, Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim va fi închisă de Paște! Din cauza epidemiei de coronavirus, oamenii sunt îndemnați să cânte “Hristos a înviat!" de la balcoane

Publicat pe

COVID-19 închide Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim. Accesul este acum interzis pentru limitarea răspândirii coronavirusului, însă este foarte posibil ca Biserica să rămână închisă și de Paște, pentru prima dată în istorie.

Pentru prima dată în istorie, Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim va fi închisă de Paște! Din cauza epidemiei de coronavirus, oamenii sunt îndemnați să cânte Hristos a înviat!" de la balcoanePentru prima dată în istorie, Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim va fi închisă de Paște! Din cauza epidemiei de coronavirus, oamenii sunt îndemnați să cânte Hristos a înviat!" de la balcoane

The Jerusalem Post scrie că Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim este închisă acum și este posibil să rămână așa până după eradicarea pandemiei COVID-19 pentru că în acest loc sfânt veneau mii de credincioși din lumea întreagă pentru a participa la ceremonia coborârii Luminii Sfinte a Învierii, cu ocazia Paștelui ortodox.

Pogorârea Luminii Sfinte este considerat cel mai vechi miracol din lumea creștină, prima dată fiind documentat în anul 1106.

Reprezentanții Bisericii Ortodoxe Române transmit că Lumina Sfântă nu va mai fi adusă de la Ierusalim și îndeamnă credincioșii să cânte Hristos a înviat!” de la balcoane.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter