EXCLUSIV. Răzvan Fodor, despre cele mai grele momente trăite în Asia Express: "E imposibil să nu ți se umezească ochii!"

Publicat pe

Pentru multe săptămâni, Răzvan Fodor și Sorin Bontea și-au fost, reciproc, cel mai apropiat om în crunta experiență numită „Asia Express'. Și dacă Chef Bontea ne spunea, în numărul de februarie al revistei VIVA!, că a câștigat un prieten pe viață, referindu-se, evident, la Răzvan, acesta l-a numit pe Sorin – cu scuzele de rigoare cerute soției sale – „jumătatea lui perfectă pentru două luni'. Au împărțit unele dintre cele mai grele momente la care viața i-a provocat până acum!

EXCLUSIV. Răzvan Fodor, despre cele mai grele momente trăite în Asia Express: "E imposibil să nu ți se umezească ochii!"EXCLUSIV. Răzvan Fodor, despre cele mai grele momente trăite în Asia Express: "E imposibil să nu ți se umezească ochii!"

Răzvan Fodor admite că a fost foarte greu în Asia Express, dar ar răspunde afirmativ provocării, dacă ar trebui să o ia de la capăt.

Fără doar și poate a meritat experiența, deși a fost extrem de greu. Faceți-vă un film și imaginați-vă că în fiecare seară trebuie să te rogi de cineva să te lase să dormi la el în casă/ pe podea/ în garaj/ beci/ curte. După ce ai reușit asta, trebuie să treci peste rușine, și să ceri și de mâncare, iar ea poate fi orice: o mână de orez, un fruct sau, dacă ai noroc, prinzi și o bucată de proteină în farfurie. Iar în tot timpul asta, tu nu știi nimic de familia ta! Crede-mă, că după 2-3 săptămâni te întrebi ce cauți acolo!”, a povestit Răzvan în numărul de aprilie al revistei VIVA!.

Rememorând momentele grele prin care a trecut în Filipine și Taiwan, artistul recunoaște că nu de puține ori a avut lacrimi în ochi pe parcursul perioadei petrecute în Asia. Și nu pentru greutatea probelor din concurs, ci pentru că bunătatea oamenilor este copleșitoare.

„Cel mai greu mi-a fost să trec peste jenă și să trăiesc într-o continuă „cerșeală': să mă ia cineva cu mășină, să mă primească în casă, să îmi dea să mănânc și să știu clar că nu am altă opțiune.

Dar felul în care oamenii primeau rugămințile noastre era uimitor. Au fost oameni care ne-au refuzat prima dată, și după un moment de gândire, au alergat după noi să ne ofere ce le-am cerut.

La un moment dat, ne-a primit în casă un om care tocmai devenise bunic și ne-a prezentat nepoata născută de doar câteva ore. Altădată, un soț care alerga să îi ducă nevestei însărcinate o injecție de care avea mare nevoie, a făcut cale-ntoarsă pentru noi. Alții ne-au primit în casă și, deși ei de abia aveau ce mânca, au pus tot ce au găsit pe masă, ca să ne putem sătura noi. Sunt atâtea lucruri care m-au marcat, nu aveți suficient loc să le înșir aici. Bunătatea oamenilor este atât de mare încât e imposibil să nu ți se umezească ochii. „, a mărturisit Răzvan în VIVA! de aprilie.

Despre provocările din Filipine și Taiwan, dar și despre viața perfectă de familie și visurile încă neîmplinite ale sale, aflați din interviul pe care Răzvan Fodor ni l-a acordat în numărul de aprilie al revistei VIVA!, acum pe piață!

EXCLUSIV. Răzvan Fodor, despre cele mai grele momente trăite în Asia Express: "E imposibil să nu ți se umezească ochii!"EXCLUSIV. Răzvan Fodor, despre cele mai grele momente trăite în Asia Express: "E imposibil să nu ți se umezească ochii!"

Citește și:

EXCLUSIV. Chef Sorin Bontea, despre viața grea din ASIA EXPRESS 3: „N-am cuvinte să descriu ce am trăit acolo, m-am întors mai slab cu 9 kg.'

EXCLUSIV. Chef Sorin Bontea, despre cum i s-a schimbat viața după experiența Asia Express 3: „Am câștigat un prieten pe viață!'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter