O șoferiță din Brăila a parcat mașina pe linia de tramvai și a plecat la salonul de înfrumusețare

Publicat pe

O șoferiță din Brăila și-a parcat mașina pe linia de tramvai și a plecat la un salon de înfrumusețare. În urmă cu o zi, o femeie din Brăila a blocat traficul rutier timp de zeci de minute, motivând că avea programare la un tehnician extensii de gene. Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, iar tânăra de 24 de ani s-a ales cu o amendă și trei puncte de penalizare. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Situație neobișnuită în traficul din Brăila. Miercuri, 28 decembrie, pe strada Octav Doicescu, circulația rutieră a fost oprită timp de zeci de minute, din cauza unui autoturism parcat necorespunzător. Se pare că șoferița se grăbea să ajungă la un salon de înfrumusețare, așa că a lăsat mașina parcată pe linia de tramvai, blocând circulația pe calea de rulare. Un participant la trafic a anunțat autoritățile, iar, în câteva momente, oamenii legii au sosit la fața locului.

Citește și: Sorin Bontea, reuniune emoționantă cu cei doi copiii ai săi, de Sărbători:„Cel mai frumos cadou'

Citește și: Andrew Tate, umilit de activista Greta Thunberg, după ce a ironizat-o în mediul online:”Te rog, luminează-mă…”

Citește și: Dani Oţil încă nu a uitat-o pe Mihaela Rădulescu și a amintiti de ea la emisiunea lui:”Nu știu dacă mă sună cu prefix de Franța sau de Pro TV”

Citește și: Cum să te machiezi în stilul lui Wednesday, pentru petrecerea de Revelion.Iată trucurile care-ți pun în valoare trăsăturile

O șoferiță din Brăila și-a parcat mașina pe linia de tramvai și a plecat la un salon de înfrumusețare

Miercuri, în jurul orei 11:20, Poliția Locală din Brăila a fost sesizată cu privire la faptul că un autoturism marca 'BMW' este parcat aproape de linia de tramvai. Timp de 50 de minute, tramvaiele nu au putut circula, iar pe strada Octav Doicescu s-a creat un adevărat haos.

Un echipaj din cadrul Biroului Circulație pe Drumurile Publice din cadrul Poliției Locale s-a deplasat la fața locului și a identificat proprietarul autoturismului, în persoana unei tinere din comuna Movila Miresii.

Tânăra de 24 de ani a sosit la fața locului după 50 de minute și le-a explicat polițiștilor locali că „nu și-a dat seama cum a poziționat autoturismul'.

Ce amendă a primit tânăra de 24 de ani

Șoferița din Brăila le-a transmis oamenilor legii că se grăbea să ajungă la salonul de înfrumusețare, acolo unde avea o programare la un tehnician extensii de gene, potrivit unui comunicat de presă al Poliției Locale.

În consecință, aceasta a fost sancționată contravențional cu suma de 580 lei și a primit și 3 puncte de penalizare, conform OUG 195/2002.

Sursa foto: Poliția Locală Brăila

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter