Andrew Tate, umilit de activista Greta Thunberg, după ce a ironizat-o în mediul online: "Te rog, luminează-mă..."

Publicat pe

Milionarul Andrew Tate a fost umilit de activista suedeză Greta Thunberg, după ce a ironizat-o în mediul online. Pasionat de bolizi de lux, cu mulți cai-putere, acesta a luat-o peste picior pe Greta, referindu-se la emisiile de carbon pe care le consumă mașina sa. Tânăra în vârstă de 19 ani, simbol al mișcării mondiale pentru climă, i-a dat acestuia o replică usturătoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andrew Tate a fost umilit de Greta Thunberg, după ce a ironizat-o în mediul online. Milionarul i-a dat tag tinerei la o postare de-a sa, însă, cu siguranță, nu se aștepta la un astfel de răspuns umilitor. Conversația dintre cei doi s-a viralizat imediat în social media.

Andrew Tate, umilit de activista Greta Thunberg, după ce a ironizat-o în mediul online: "Te rog, luminează-mă..."Andrew Tate, umilit de activista Greta Thunberg, după ce a ironizat-o în mediul online: "Te rog, luminează-mă..."

Andrew Tate, umilit de activista Greta Thunberg, după ce a ironizat-o în mediul online

Andrew Tate a făcut a publicat recent, pe Twitter, o fotografie în care apărea alimentându-și mașina, un Bugatti. Milionarul a ținut să menționeze că are 33 de mașini, după care, i-a cerut Gretei Thunberg, ironic, desigur, o adresă de email unde să-i trimită detaliile despre emisiile enorme pe care le emană mașinile pe care le deține.

Citește și: Teribilism și inconștiență! Andrew Tate, fostul „cumnat” al Biancăi Drăgușanu, filmat în timp ce conducea cu 273 km/h!

Citește și: Cine este Greta Thunberg, activista suedeză de 16 ani, simbol al mișcării mondiale pentru climă / Pe cine a supărat discursul ei de la summitul ONU

Citește și: „Nevastă-mea zice că nu stau destul pe acasă'.Cum își crește Codin Maticiuc copiii

Citește și: Bănel Nicoliță are o nouă iubită, la aproape 3 ani de la divorț:„Sunt într-o relație. Nu pot să ascund faptul că…’

„Hello Greta Thunberg. Am 33 de mașini. Bugatti-ul meu are are motor de 16 cilindri. Mai am două Ferrari 812. Și ăsta e doar începutul. Te rog să-mi dai o adresă de email la care să-ți trimit lista completă a mașinilor mele și a emisiilor lor enorme', a scris Andrew Tate pe Twitter, în dreptul pozei cu pricina.

Răspunsul tinerei ecologiste nu s-a lăsat mult așteptat și a fost unul absolut savuros și… delicat de tradus în limba română.

„Da, te rog, luminează-mă. Dă-mi e-mail la [email protected]', a fost replica tinerei activiste, care s-a viralizat imediat în mediul online.

Andrew Tate, învins cu propriile arme de tânăra de 19 ani

Cu siguranță, Andrew Tate nu se aștepta la o asemenea replică din partea tinerei Greta Thunberg, așadar a reacționat mult mai târziu… „How dare you? (Cum îndrăznești?), i-a răspuns el cu o replică folosită chiar de Greta într-un discurs în care a criticat poluarea planetei.

Mai apoi, a publicat chiar și un video în care face un rezumat al întregii povești. Replica sa nu s-a ridicat însă la înălțimea așteptărilor, fiind catalogată de un urmăritor de pe Twitter drept „revenirea cea mai puțin alpha pe care a văzut-o până acum'.

Andrew Tate, aka Cobra Tate, este un sportiv cu un palmares de invidiat – este de 4 ori campion mondial la kickboxing – și, la fel ca și fratele său, Tristan, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, este pasionat de mașinile de viteză și nu ezită să tureze motorul la maximum. Pe de altă parte, fostul kickboxer, devenit ulterior influencer, a avut conturile închise pe toate platformele, de mai multe ori, din cauza afirmațiilor sexiste și misogine. Tate consideră că locul femeilor este „în casă' și că „sunt dăruite bărbaților și aparțin bărbaților'.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter