"Nevastă-mea zice că nu stau destul pe acasă". Cum își crește Codin Maticiuc copiii

Publicat pe

Cum își crește Codin Maticiuc copiii. Codin Maticiuc este de mai mulți ani într-o relație cu Ana Pandeli, care l-a transformat într-un om de familie. Codin a renunțat la viața de noapte și la relațiile cu femei celebre, pentru a-și construi o familie frumoasă alături de cea pe care o iubește. Anul acesta, Ana Pandeli adus pe lume cea de-a doua fiică a cuplului, iar pentru Codin, acest aspect a însemnat mai multe responsabilități. Afaceristului îi este destul de dificil să se împartă între viața profesională și familie, aspect pe care i l-a reproșat și partenera de viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum își crește Codin Maticiuc copiii. Codin Maticiuc a devenit un familist convins, alături de partenera sa Ana Pandeli și cele două fiice ale lor, Smaranda și Ilinca. Afaceristul a spus „adio” vieții haotice de noapte, pentru care devenise celebru la un moment dat, și s-a dedicat familiei. Codin nu mai pierde nopțile la petreceri, ci pe platourile de filmare, pentru proiectele cinematografice în care se implică. El se ocupă și de domeniul imobiliarelor, așa că afaceristul jonglează cu o sumedenie de activități. Această situație s-a răsfrânt și asupra vieții de familie, căci, partenera i-a reproșat că nu stă îndeajuns pe acasă, alături de copii. Iată ce a avut de spus Codin Maticiuc, cu privire la greutățile pe care le întâmpină, în ultima vreme.

"Nevastă-mea zice că nu stau destul pe acasă". Cum își crește Codin Maticiuc copiii"Nevastă-mea zice că nu stau destul pe acasă". Cum își crește Codin Maticiuc copiii

Cum își crește Codin Maticiuc copiii

Cdin Maticiuc activeză în mai multe domenii, iar responsabilitățile îl copleșesc câteodată. El este nu numai afacerist, ci și producător și regizor de filme, domeniu care îi ocupă o bună parte din timp. Maticiuc este mândru de ultimul său succes, serialul „Clanul”, la care este producător și regizor. Împlinirile în plan profesional au însemnat mai puțin timp dedicat familiei. Totuși, Codin a declarat că reușește să împace cariera cu viața personală. Odată cu venirea pe lume a celei de-a doua fiice, Ilinca, afaceristul a fost nevoit să-și focuseze mai mult atenția pe copii săi. Se pare că mama micuțelor nu este mulțumită și i-a reproșat lui Codin că ar trebui să stea mai mult pe acasă cu fiicele sale.

Eu consider că reușesc cumva să țin toate aceste mingi în aer. Ai văzut un băiat care ține niște portocale în aer? Știi cum face? O atinge pe una un pic și o aruncă, atât, nu are timp să stea cu ea, o ia, o aruncă, cât să o ia pe următoarea.
Cam ăsta e și sistemul meu, sistem cu care nu e de acord nevastă-mea, zice că nu stau destul pe acasă, că fetele, că nu mă ocup destul
.

Citește și: George Mihăiță a cerut să se întâlnească cu Nuțu Cămătaru. Codin Maticiuc:„I-ar fi plăcut să aibă și…’

Avem bone, bunici, tot. Suntem cu ajutoare multe, doar că ea e foarte implicată și stă tot timpul, nu există un moment aproape al zilei, aproape exagerat. Rar, nu știu, se duce la sală și atât, în rest stă cu fetele, nonstop, chiar dacă este ajutată, cu două oricum e greu spre imposibil, dar e și ea acolo tot timpul', a declarat Codin Maticiuc, pentru  impact.ro.

Fiicele lui Codin Maticiuc au cetățenie americană

Codin Maticiuc a ales ca partenera lui să dea naștere și celei a doua fiice la Miami, în Statele Unite ale Americiai. Afaceristul a motivat această decizie, spunând că sistemul medical de peste ocean este mai performant. Un alt aspect important e faptul că Smaranda și Ilinca au astfel și cetățenie americană. Codin a declarat anula cesta că traversează cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, în care se simte cu adevărat împlinit din toate punctele de vedere.

Citește și: Ana Pandeli, iubita lui Codin Maticiuc, a născut. Ce nume au ales pentru fetiță:'Cea mai importantă persoană din viața ta'

Citește și: Speak a ajuns pe patul de spital, cu perfuzii: „Nu m-am putut mișca din pat. A fost înfiorător”

Citește și: Paula Seling, primul videoclip alături de fiica ei, Elena: „Așa mamă, așa fiică!'

„N-a fost simplă toamna asta, odată cu apariția Ilincăi (n.r. – fiica lui cea mică). Dar, dacă ar fi să compar, Ilinca pare să fie mai cuminte ca soră-sa, doarme mult mai mult și atunci avem și noi parcă mai puține griji. Dar țin la ambele în mod egal! Nu pot face niciun fel de diferențe. E una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții acum, când retrăiesc postura de tată! Acum trei ani eram în aceeași postură cu Smaranda, acum a venit rândul Ilincăi. Mă declar un bărbat fericit și împlinit!', a spus el pentru Playtech Știri.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter