Speak a ajuns pe patul de spital, cu perfuzii: "Nu m-am putut mișca din pat. A fost înfiorător"

Publicat pe

Speak a ajuns pe patul de spital! Artistul Speak și-a îngrijorat fanii, când a postat o fotografie după Crăciun, care îl înfățișa pe patul de spital cu perfuzii în mână. Iubita lui Speak, Ștefania și-a celebrat ziua de naștere chiar pe 25 decembrie, însă această perioadă de sărbătoare a fost umbrită de faptul că Speak s-a confruntat cu probleme de sănătate la puțin timp după perioada Crăciunului. Artistul a avut parte de multe proiecte în ultima vreme, iar oboseala și-a spus cuvântul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Speak a ajuns pe patul de spital. Iubitul Ștefaniei a ajuns pe mâinile medicilor la scurt timp după perioada Crăciunului. Artistul a trecut printr-o perioadaă destul de plină, în care a fost nevoit să onoreze mai multe spectacole. De asemenea, pe 25 decembrie, chiar în ziua de Crăciun, iubita sa a împlinit 26 de ani. Speak a fost alături de Ștefania pentru o astfel de ocazie specială, însă fericirea lor nu a durat prea mult timp. La doar două zile după ce a petrecut alături de iubita sa, Speak a împărtășit pe Instagram o imagine ce-l arată pe patul de spital cu o branula atașată la braț. Acesta a declarat că s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase.

Speak a ajuns pe patul de spital, cu perfuzii: "Nu m-am putut mișca din pat. A fost înfiorător"Speak a ajuns pe patul de spital, cu perfuzii: "Nu m-am putut mișca din pat. A fost înfiorător"

Speak a ajuns pe patul de spital, cu perfuzii

Speak a fost pe val în ultima perioadă. Sezonul sărbătorilor este unul foarte solicitant pentru aritiști, care sunt chemați la o mulțime de petreceri și concerte pentru a anima atmosfera. E posibil ca Speak să fi fost copleșit de toate responsabilitățile, căci a ajuns pe mâna medicilor. Această situație s-a întâmplat la doar două zile după petrecerea iubitei sale Ștefania, care a împlinit 25 de ani. Pe principiul „de la bal, la spital”, Speak a împărtășit recent pe Instagram o poză care i-a îngrijorat serios pe fani. Artistul era în spital cu o branulă în mână și perfuzii. Cântărețul a mărturisit că se luptă cu o răceală agresivă, ce i-a compromis sărbătorile.

Citește și: Adelina Pestrițu, ironizată subtil de Speak. Ce gest a făcut fostul iubit, la șase ani de la despărțire:'Faza e adevărată'

Citește și: Pe ce își cheltuie Speak banii. A suferit o traumă în copilărie:„E o boală, pot să zic’

„Bună ziua! Sunt bine. Am avut o răceală de Doamne ferește! Nu am mai răcit așa de foarte mult timp. Nu m-am putut mișca din pat, uite cearcăne! Nu am făcut febră, în schimb, nu îmi puteam mișca ochii. Mă dureau ochii în cap, amețeam rău și gâtul așa și așa. Nu am făcut febră. A fost înfiorător Crăciunul ăsta pentru noi.', a spus Speak în postarea de pe Instagram

Ștefania, iubita lui Speak, a fost și ea afectată

Speak a relatat că a luat răceala de la Ștefania, care a arătat primele simptome chiar în ajunul Crăciunului, cu o zi înainte de ziua ei de naștere. Cântăreața s-a simțit foarte rău, a avut febră și a necesitat îngrijire medicală. Artistul a mai precizat că deși tocmai s-a recuperat după răceală, acesta urmează să aivbă concert chiar în seara aceasta.

Citește și: Nico va deveni bunică! Fiica ei, Alexandra, este însărcinată și va avea un băiețel: „Mă las de muzică dacă are nevoie de mine’

Citește și: Oxi, adevărul despre experiența Chefi la Cuțite, sezonul 10: „Dacă mă luam după toate vorbele oamenilor…’

„Șoarecu (n.r Ștefania) a fost pe 24 rău, rău. Ea a avut febră mare, și-a revenit pe 25, după perfuzii și m-a luat pe mine. Nu am dormit nu am…Dar suntem bine acum, ne revenimz. Diseară am concert în Slatina.'


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter