Oxi, adevărul despre experiența Chefi la Cuțite, sezonul 10: "Dacă mă luam după toate vorbele oamenilor..."

Publicat pe

Oxi a participat la Chefi la cuțite, sezonul 10, și a reușit să îi impresioneze pe jurați cu preparatele ei. În marea finală a făcut parte din echipa Ralucăi Todea, fiind acuzată că a încercat să o saboteze. La câteva săptămâni de la finala emisiunii, Oxi a postat un mesaj în mediul online, unde a vorbit despre experiența trăită în show-ul culinar.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oxi, pe numele ei real Roxan Crudu a participat la Chefi la cuțite, sezonul 10. Aceasta a făcut parte din echipa lui Florin Dumitrescu, alături de Florin Dragomir, Titus Antonescu, Raluca Luciana Todea, Dan Manciu, Stefania Laura și Ahmad Dass. Oxi i-a impresionat pe cei trei jurați la preselecții și a reușit să preparare gustări absolut delicioase în competiție.

Oxi, adevărul despre experiența Chefi la Cuțite, sezonul 10: "Dacă mă luam după toate vorbele oamenilor..."Oxi, adevărul despre experiența Chefi la Cuțite, sezonul 10: "Dacă mă luam după toate vorbele oamenilor..."

Oxi este activă pe rețelele de socializare și păstrează legătura cu fanii ei. În urmă cu câteva zile, fosta concurentă de la Chefi la cuțite a postat un clip video pe TikTok unde a vorbit despre experiența trăită în emisiunea culinară. Aceasta a publicat un colaj foto cu câțiva dintre concurenții cu care a făcut echipă, printre care și cu Nosfe.

Citește și: În ce relații au rămas Florica Boboi și Oxi, după finala emisiunii Chefi la Cuțite:„Doar cine o înțelege…'

Citește și:Oxi de la Chefi la Cuțite, despre imaginile din finală care nu au mai apărut la TV:”Am rămas mască! La montaj…”

Citește și:Adrian Rus, soțul Vlăduței Lupău, și-a parcat bolidul de lux pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilități

Citește și:Andra a cântat într-un avion pe ruta București-Cluj. Cum au reacționat pasagerii:„Cel mai tare zbor'

Oxi a vorbit despre experiența trăită la Chefi la Cuțite

Oxi, în vârstă de 31 de ani a participat la Chefi la cuțite, sezonul 10, unde a făcut senzație cu preparatele sale. Aceasta a făcut parte din echipa lui Florin Dumitrescu și a ajutat-o pe Raluca Todea în marea finală. La un moment dat, Oxi a fost acuzată că a încercat să o saboteze pe colega ei. În urmă cu câteva zile, Oxi a postat pe TikTok un colaj foto despre experiența trăită în emisiunea culinară. Fosta concurentă susține că a mers mai departe cu pasiunea ei pentru gătit, deși multe persoane nu au crezut în talentul ei. Oxi a vorbit despre experiența trăită la Chefi la cuțite.

„Dacă mă luam după toate vorbele oamenilor în toată viața asta a mea, nu ajungeam poate până aici. Și deși nu am ascultat lumea, încrederea tot se scurgea zi de zi, dar am crezut în mine. Am muncit și am ajuns acolo unde mi-am dorit”, a fost mesajul postat pe Oxi la imaginile de pe TikTok.

Cum a răspuns Oxi după ce a fost acuzată că a sabotat-o pe Raluca Todea

În finala de la Chefi la cuțite Raluca Todea și Dan Manciu au considerat că Oxi a sabotat echipa. Ulterior, Oxi a postat un clip video prin care și-a spus punctul de vedere. Aceasta a negat că ar fi făcut greșeli intenționate în finală pentru a o face pe Raluca să piardă competiția. Tânăra a mărturisit că greșelile pe care le-a făcut au fost din cauza oboselii.

„Eu am respect pentru mâncare. Totdeauna am avut. Eu de fel sunt aiurită. Așa e felul meu de a fi. Și mie mi-am stricat lucruri. Mi-am stricat sosul singură. Uitați-va la parcursul meu că și eu fac multe chestii la farfuriile mele și le greșesc. Aici nu e sabotaj? Oxi sabotează numai dacă greșește la altcineva? Și în semifinală am greșit și am gătit pentru mine. Nu înseamnă că undeva oboseala, surmenajul, stresul și toate chestiile astea și au spus cuvântul într-un final? Eu efectiv pe ce puneam mâna oamenii se luau de mine.Nu mi-am bătut joc de nimeni', a spus fosta concurentă a sezonului 10 de Chefi la cuțite.

Oxi, dezamăgită de foștii colegi de la Chefi la cuțite

Roxana Crudu alias Oxi a fost dezamăgită de părerile foștilor colegi de la Chefi la cuțite. Aceasta a mărturisit că este determinată să refuze orice invitație din partea televiziunilor, din cauza a celor ce s-a spus despre ea.

„Ok, chestia asta prinde, scandal, înțeleg. Dar eu nu am sabotat. Eu eram plânsă pe interviuri, am plâns extrem de mult. Am avut o petrecere după și nu m-au băgat în seamă. Au venit alți oameni și mi-au spus că sunt ok, să nu mă schimb. Nu eram în apele mele de ceva timp, mă simțeam prost. Nu știam ce vorbesc colegii de mine. Acum pe bune, eu n-am vorbit niciun coleg de rău', a mai spus Oxi.

Sursa foto: Captura video

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter