Nico va deveni bunică! Fiica ei, Alexandra, este însărcinată și va avea un băiețel: "Mă las de muzică dacă are nevoie de mine"

Publicat pe

Nico va deveni bunică. Fiica lui Nico, Alexandra, este însărcinată, iar mama ei este extraordinar de entuziasmată că va deveni bunică pentru prima oară. Artista a dezvăluit la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, că fiica ei se află în ultimul trimestru de sarcină și se pregătește să dea naștere pe 30 decembrie. Micuțul va veni pe lume aproape de cumpăna dintre ani, iar Nico are deja planuri mari pentru nepoțelul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nico va deveni bunică. Artista Nico este una dintre cele mai apreciate voci din România. Artista se mândrește nu numai cu o carieră plină de realizări, ci și cu fiica ei, Alexandra, 32 de ani. Tânăra i-a făcut un cadou minunat mamei sale, când a anunțat-o că va deveni bunică pentru prima oară. Alexandra se află pe ultima sută de metri în privința sarcinii, căci micuțul ar trebui să se nască pe 30 decembrie. Nico a făcut marele anunț abia recent, în cadrul show-ului de pe Pro TV.

Nico va deveni bunică! Fiica ei, Alexandra, este însărcinată și va avea un băiețel: "Mă las de muzică dacă are nevoie de mine"Nico va deveni bunică! Fiica ei, Alexandra, este însărcinată și va avea un băiețel: "Mă las de muzică dacă are nevoie de mine"

Nico va deveni bunică. Fiica ei Alexandra este însărcinată: „O să meargă cu mine peste tot”

Artista Nico trece printr-o perioadă cu adevărat magică, iar sărbătorile de iarnă de anul acesta sunt cu adevărat speciale. Fiica ei, Alexandra, va aduce pe lume un băiețel, care e programat să se nască pe 30 decembrie. Nico a spus că pe nepoțelul ei îl va chema Matias și are de gînd să-i dezvolte pasiunea pentru muzică de la o vârstă fragedă.

Citește și: Nico recunoaște că există rivalitate în industria muzicală. Ce spune despre Luminița Anghel și Monica Anghel: „Cu cele două…”

Citește și: Theo Rose, despre despărțirea de Alex Leonte:„A fost grea separarea’. Cum s-a schimbat viața de când este însărcinată

Citește și: „Înainte să mor vreau să te îmbrățișez'.Scrisoarea impresionantă primită de Messi din partea primei învățătoare

„O să avem un nepoțel. Pe 30 este programată să nască. Este cadoul cel mai de preț! Să vezi ce o să meargă cu mine peste tot și ce o să cânte. La toate instrumentele îl pun să cânte. Exact ce nu a făcut fiica mea o să facă el. Matias îl va chema.
Sunt pregătită să fiu alături de ea, în orice minut, ori de câte ori este nevoie. Și noaptea am zis că las și muzica pentru ea, în cazul în care are nevoie de mine. Mami este acolo și asta îmi doresc. Nimic altceva. Să fiu alături de ea. Ea este foarte fericită. O fată trebuie să o aibă pe mămica ei lângă. Să o învețe absolut tot. Mie îmi place să îmi spună buni. O să îmi spună Nico probabil sau nu știu. Nu mai contează
.” a spus Nico la Vorbește Lumea.

Ce spune Nico despre partenerul fiicei sale

Nico a relatat că fiica ei se simte bine și că abia așteaptă să-și recapete forma fizică de dinainte de naștere. Artista este foarte mulțumită de partenerul Alexandrei, pe care îl consideră un bărbat responsabil acre știe cum s-o susțină pe viitoarea mămică.

„Alexandra este foarte bine. Nu știu dacă este foarte pregătită, dar abia așteaptă să nască pentru că duce o greutate cam mare față de cum a început. A început cu 46, are 60 și. Abia așteaptă să nască, să înceapă sala, care pentru ea e foarte importantă, mergea în fiecare zi la sală. Este un băiat excepțional, îi seamănă foarte mult tatălui, pentru că fiica mea întotdeauna a căutat să fie puțin și din tatăl ei și cred că toate fetele caută să aibă puțin din unul dintre părinți. Băieții mamele și invers. Și este foarte fericita, iar asta mă face și pe mine fericită. E împlinită, este iubită. Are o familie exact așa cum și-a dorit ea:, a mai spus Nico la „Vorbește Lumea'.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter