"Înainte să mor vreau să te îmbrățișez". Scrisoarea impresionantă primită de Messi din partea primei învățătoare

Publicat pe

Leo Messi a reușit să câștige Cupa Mondială alături de coechipierii săi de la Argentina. Duminică, 18 decembrie, a avut loc finala Cupei Mondiale din Qatar, iar Argentina a bătut Franța la loviturile de departajare. Cu două zile înainte de finală, Messi a avut parte de o surpriză. Fosta lui învățătoare i-a transmis o scrisoare impresionantă care a devenit virală în întreaga lume.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Messi a jucat ultimul său meci din carieră la un Mondial și a avut șansa să câștige trofeul mult visat. Superstarul naționalei Argentina trece prin cel mai frumos moment al său, având 8 goluri marcate la acest turneu. De-a lungul anilor, Lionel Messi a primit sprijinul familiei sale și a trecut prin multe momente grele. De asemenea, una dintre persoanele care l-au ajutat pe fotbalistul să-și urmeze visul a fost și fosta lui învățătoare, Monica Domina.

"Înainte să mor vreau să te îmbrățișez". Scrisoarea impresionantă primită de Messi din partea primei învățătoare"Înainte să mor vreau să te îmbrățișez". Scrisoarea impresionantă primită de Messi din partea primei învățătoare

Monica Domina l-a învățat pe Leo Messi să citească și să scrie. Înainte ca fotbalistul să meargă în marea finală la Cupa Mondială, fosta lui învățătoare i-a transmis o scrisoare emoționantă. Femeia i-a spus că starea ei de sănătate nu este bună și că își dorește să îl vadă pentru ultima oară.

Citește și: Messi este miliardar, dar duce o viață de om normal:își duce copiii la școală și face grătare pentru prieteni

Citește și:Messi a ajuns în Argentina.Cum a fost așteptat pe aeroportul din Buenos Aires de sute de mii de oameni

Citește și:Nicoleta Luciu s-a împăcat cu tatăl ei. Vor petrece Crăciunul împreună:„Nu mi-am mai văzut cei patru nepoței de trei ani'

Citește și:Însărcinată în șapte luni, Nicoleta Dragne are probleme cu picioarele:”Nu mai pot să merg. Medicii spun că…”

Fosta învățătoare a lui Lionel Messi i-a transmis starului argentinian o scrisoare impresionantă

Lionel Messi, în vârstă de 35 de ani, a reușit să își împlinească visul și a câștigat alături de echipa națională a Argentinei Cupa Mondială din Qatar. Aceasta a fost ultima mondială a sa și este extrem de fericit că a reușit să aducă acasă marele trofeu.

Cu toate astea, Messi nu a avut întotdeauna o viață ușoară. Fotbalistul a avut parte de sprijinul familiei sale, iar învățătoarea sa, Monica Domina a fost cea care l-a ajutat să citească și să scrie înainte să plece la 13 ani la Barcelona. Cu două zile înainte de marea finală a Cupei Mondiale, Messi a primit o scrisoare de la fosta lui învățătoare.

„Messi, rămâi modest și prietenos”

Fosta învățătoare a lui Lionel Messi i-a transmis staruluia argentinian că îl susține și că îi este recunoascătoare că a făcut parte din viața sa. Mai mult, Monica Domina își dorește foarte mult să îl vadă pe Messi.

Bună, Messi. Mulţumesc lui Dumnezeu că ţi-am fost profesor. Şi îi mai mulţumesc că mi-ai fost elev. Îţi mulţumesc pentru că eşti aşa cum eşti. Să nu te schimbi. Eşti minunat, sensibil, modest, rămâi modest, prietenos. Îţi mulţumesc că pot simţi această mândrie că am făcut parte din viaţa ta. Scuze pentru cererile mele.

Îţi mulţumesc că ne-ai dat fericirea extremă în aceste vremuri pline de dezamăgiri, pentru că ai ştiut cum să-ţi conduci echipa până în locul în care aţi ajuns. Să te văd bucuros este fericirea mea. Mulţumesc pentru izbânzile tale.Mi-ar plăcea se te îmbrăţişez ca să mă trezesc din acest vis că am fost învăţătoarea ta, doar pentru onoare. Ne-aţi făcut deja fericiţi, să continuăm drumul până la capăt. Bafta! Te iubim!, a scris doamna Domina în scrisoarea pentru Messi.

Care este dorința învățătoarei lui Lionel Messi

Recent, Monica Domina a declarat într-un interviu că a rămas în contact cu un apropiat al lui Lionel Messi și i-a spus să meargă acasă la fotbalist. Pentru că probleme mari de sănătate, aceasta își dorește să îl strângă în brațe pe Messi pentru ultima oară.

„Încă nu pot să cred, gândindu-mă că eu l-am învățat pe Messi să citească și să scrie. Mi-am dorit mult să îl văd și mi-am spus că îi voi scrie o scrisoare, sperând că va ajunge la el. Îmi doresc să îl văd pentru că nu mă simt foarte bine, fac investigații la inimă și înainte de a murit vreau să îl îmbrățișez. E un văr care mă sună mereu când Leo e în Rosario și mă întreabă dacă vreau să merg la el la poartă pentru a-l saluta, dar mie îmi este rușine. Dar acum dacă vine, merg să îl văd și sper să poată ieși la poartă să mă salute. Mi-ar plăcea să-i mulțumesc pentru că a crescut. Deja mi se face un nod în gât”, a declarat Monica, potrivit Mundo Deportivo.

Sursa foto: Profimedia

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter