Messi este miliardar, dar duce o viață de om normal: își duce copiii la școală și face grătare pentru prieteni

Publicat pe

Leo Messi are o avere ce depășește un miliard de dolari, însă faima și banii nu l-au schimbat! Campionul mondial duce o viață cât se poate de normală, atunci când nu este flancat de bodyguarzi. Nu de puține ori, Messi a fost văzut ducându-și copiii la școală, iar de ziua lui face grătare pentru prieteni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Leo Messi câștigă un salariu de aproape 50 de milioane de dolari pe an, la care se adaugă multe alte milioane din sponsorizări și diverse campanii publicitare. Te-ai putea gândi că are o armată de bodyguarzi și de bone, că mănâncă doar cu tacâmuri din aur și petrece timpul liber prin restaurante de lux și vacanțe exotice. Nu este chiar așa!

Messi este miliardar, dar duce o viață de om normal: își duce copiii la școală și face grătare pentru prieteniMessi este miliardar, dar duce o viață de om normal: își duce copiii la școală și face grătare pentru prieteni

Messi este un miliardar cu o viață normală spre modestă

Leo Messi este recunoscut pentru modestia sa și străduința de a nu ieși în evidență datorită banilor. Nu afișează aroganțe extreme, mașini, bijuterii, case sau vacanțe cu prețuri exorbitante pentru un muritor de rând.

A avut o copilărie săracă, a făcut multe sacrificii pentru a ajunge unde este acum, iar viața pe care o duce în prezent nu face decât să onoreze trecutul și să-l mențină cu picioarele pe pământ.

Messi se bucură de o viață privată luxoasă într-o comunitate închisă din zona de coastă a Barcelonei, unde prieteni precum Luis Suarez și Philippe Coutinho îi sunt vecini, iar familia sa din Argentina îl vizitează adesea. Duce o viață cât se poate de normală având în vedere faima sa și imposibilitatea de a se plimba pe stradă ca un om de rând, fără a fi asaltat de fani.

Messi preferă să-și petreacă timpul acasă cu cei trei fii ai săi Thiago, Mateo și Ciro, cu soția sa, Antonella, și cu câinele mastiff francez de dimensiuni mari, Hulk, în micul oraș de plajă Bellamar, chiar pe coasta Barcelonei.

Messi este un vecin bun, „de încredere, care ne ajută pe toți', așa cum a glumit Suarez anul trecut.

Citește și: Leo Messi va fi tată pentru a treia oară. Soția sa, Antonela Rocuzzo, este din nou însărcinată

Citește și: Leo Messi s-a căsătorit în Argentina cu Antonella Roccuzzo. Imagini de la ceremonia fastuoasă

Anul trecut, Messi și-a chemat colegii de la FC Barcelona la grătar

În 2021, Messi a fost bucătar pentru colegii săi de atunci, de la FC Barcelona. I-a chemat pe toți la un grătar, acasă la el.

Toți jucătorii blaugrana au participat la masă, conștienți de importanța acestui joc. A fost momentul potrivit pentru a face carne și ananas la grătar și pentru a promova atmosfera bună care domnește în acest moment la echipă, scria prosport. ro la vremea aceea.

Faptul că masa s-a ținut la casa lui Leo Messi este, de asemenea, simbolic. Căpitanul este un lider și ca atare și de data aceasta el a deschis ușile vilei sale pentru această întâlnire importantă.

În mod normal, jucătorii catalani merg la un restaurant pentru a sărbători aceste întâlniri amicale, dar de data aceasta importanța momentului a făcut ca ei să fie oaspeții lui Leo Messi.

Messi este cu soția sa încă din copilărie

Messi este nu numai sportiv de excepție, dar și un bărbat foarte dedicat familiei sale. Acesta este căsătorit de cinci ani cu soția sa, Antonella Roccuzzo, în vârstă de 34 de ani, iar împreună au o familie superbă, alături de cei trei copii ai lor. Puțini știu că Messi a întâlnit-o pe soția sa în copilărie, iar în adolescență au început o frumoasă poveste de dragoste.

Messi și Antonella s-au cunoscut pe vremea când aveau 9 ani, datorită unui prieten comun, Lucas Scaglia, care le-a făcut cunoștință.

Messi a plecat la vârsta de 11 în Spania, pentru a-și urma visul de a deveni fotbalist, însă, în urma unei tragedii, acesta a revenit în țara natală, în 2004. Atonella trecea printr-un moment foarte greu, după prietena ei cea mai bună murise într-un accident de mașină. La auzul veștii, fotbalistul a părăsit Spania pentru a fi alături de ea. Acela a fost momentul când s-au îndrăgostit iremediabil. Messi și Antonella și-au oficializat relația în 2009, iar trei ani mai tâțrziu, tânără a adus pe lume primul lor copil, un băiețel pe nume Thiago.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter